Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Záhadná nehoda faráře Daniela (†59): Pitva odhalila, proč zemřel!

Oblíbený farář Daniel Bédi (vlevo) zemřel při tragické nehodě.
Oblíbený farář Daniel Bédi (vlevo) zemřel při tragické nehodě.  (Autor: Facebook.com)
Autor: ljš - 
11. ledna 2018
19:53

Jeho smrt otřásla celým Slovenskem! Oblíbený banskobystrický farář Daniel Bédi zemřel v pondělí při tragické nehodě, když narazil do stromu. O příčině tragédie se dlouho vedly spekulace, na místě totiž nebyly vůbec žádné brzdné stopy. Proč k nehodě došlo?

K nehodě došlo v pondělí krátce po jedenácté hodině v noci v obci Motyčky u Donovál. Bédi tam náhle sjel ze silnice a v plné rychlosti narazil do stromu. Na místě nebyly žádné brzdné stopy, a tak se okamžitě začalo mluvit o tom, že za neštěstím mohl být mikrospánek.

Tyto spekulace se ale o pár dní později ukázaly jako liché. Kněz měl totiž řadu zdravotních problémů, což na Facebooku naznačil i jeho švagr. "Cesty páně jsou nevyzpytatelné... Můj švagr Daniel Bédi, služebník Boží, prohrál boj se svým šlechetným a milým srdíčkem. Strýko, jak jsme mu familiérně říkali, oroduj u svého-našeho Nebeského Otce za nás na zemi," napsal podle serveru Pluska.sk.

Slova příbuzného pak potvrdila policejní mluvčí. "Podle předběžné zprávy ze soudní pitvy je důvodem smrti muže akutní infarkt," uvedla.

Věřící se shodují, že Daniel Bédi byl velmi oblíbený a bude velmi těžko nahraditelný. Dokonce každoročně požehnával auta, v tom svém ale bohužel nakonec našel smrt. 

VIDEO Po nehodě u Zdic najel jeden řidič na druhého a těžce ho zranil

 

gabreta ( 11. ledna 2018 22:28 )

A nebo mu nějakej ministrant čoudil brko pod volantem!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání