Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Šokující foto: Psa nám ukradli a snědli! Rodině policisté přinesli už jen kůži

Autor: dce - 
11. ledna 2018
22:27

Zcela šokující případ lidské bestiality se nyní šíří po sociálních sítích. Rodině ze Slovenska měl kdosi ukrást ze zahrady psa. Policisté jim po pár dnech přinesli už jen jeho kůži. Psa údajně zabili a snědli obyvatelé osady kousek od Prešova.

Fenka Malamuta Nina žila ve slovenské rodině v Uzovcích poblíž Prešova jedenáct let. "Rodina ji zachránila jako 6týdenní před utracením. Dostala hodně lásky, ale konec života měla velmi krutý," popisují ochránci zvířat na Facebooku.

7. ledna fenka zmizela - někdo ji ukradl ze zahrady rodinného domu. Ve středu přišli k rodině domů policisté se smutnou zprávou - Nina už nežije. Jako důkaz přinesli kůži z malamuta, kterou našli v romské osadě v Chminianskych Jakubovanoch.

"Naši spoluobčané z Jarovnice vesele kradou především německé ovčáky, které prodávají do zahraničí. A kradou i jiné psy, které prodávají kolegům v Chminianských Jakubovanoch. Ti je brutálně, bestiálně zabijí a potom jako pochoutku zkonzumují," tvrdí ochránci zvířat.

Majitelka Niny po šíleném zjištění zkolabovala. Ochránci zvířat nyní vybízejí spoluobčany, aby proti podobným věcem začali jednat. Sami slibují, že viník otřesného zločinu bude potrestán. 

nazornavec ( 20. února 2018 10:22 )

Asi jako ty, viď?

nazornavec ( 20. února 2018 10:20 )

Jdi se vybrečet soudruhu. Sláva revoluci a smrt socialismu!

nazornavec ( 20. února 2018 09:47 )

Jo, ve vedlejší vesnici taky bydleli lidi co žrali psi. Doufám, že z tý agresivní čivava, co měli předloni už se staly jednohubky.

nazornavec ( 19. února 2018 21:40 )

Protože jsou úplně vypatlaný.

cyrilko ( 12. ledna 2018 10:33 )

Cigáni na Slovensku sú chránená skupina.Už viac ako 10 rokov ich chráni minister-cigán, veľký zlodej a podvodnk, s ktorým si nevie rady ani Fico, tak tvrdí, že je to najlepší minister v histórii Slovenska.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání