Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Za pár dní pohřbím tuhle nádhernou holčičku. Pak otce! Máma umírajícího dítěte zveřejnila srdcervoucí foto

Autor: ljš - 
11. ledna 2018
12:02

Krutá nemoc ji připraví o dceru a pak i o milovaného otce! Američanka Ally Parker prožívá nejtěžší období svého života. Její pětiletá dcera bojuje s nevyléčitelnou a velmi agresivní formou mozkového nádoru. Její otec pak umírá na nevyléčitelné onemocnění motorických neuronů.

Malé Braylynn bohužel lékaři diagnostikovali difúzní gliom mozkového kmene, což je bohužel nejzákeřnější forma rakoviny, která bohužel není léčitelná. Lékaři se i tak snažili s nemocí bojovat, ale stav holčičky se rychle zhoršuje.

"Všichni věříme, že nás přežijí. A nikoho z nás by určitě nenapadlo, že to bude právě moje milovaná Braylynn, kdo odejde první," napsala zdrcená máma v srdceryvném facebookovém příspěvku, který doplnila fotkou své umírající holčičky, u jejíhož lůžka pláče její dědeček, Allyin otec.

"Loňský rok byl pro nás těžký, ale nedokážu vůbec začít mluvit o tom, jak hrozný je a bude tento. V následujících několika málo dnech pohřbím tuhle nádhernou holčičku. Měsíce, možná týdny potom, pohřbím svého tátu. Oba moji hrdinové odejdou během jednoho roku. Jak se nám to mohlo stát? Čím jsme si to zasloužili?" pláče Ally na facebooku.

Rodina, která žije na Floridě se chytná posledního stébla naděje, kterým je experimentální léčba, která stojí 300 tisíc dolarů (téměř šest a půl milionu korun). Peníze na ni se snaží získat přes dárcovský web. Ally chce také pomocí speciálního fondu pomoci dalším rodinám, jejichž dítě postihla tato krutá forma rakoviny.

VIDEO: Statečná Lenka (10) z Karviné poráží rakovinu

jiznicechy ( 11. ledna 2018 14:44 )

Chudák paní.

Zobrazit celou diskusi