Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Rozkošná dívka (†14) z reklamy si vzala život kvůli šikaně! Rodiče na pohřeb pozvali i tyrany

Autor: lm - 
11. ledna 2018
07:13

Rozkošná blonďatá dívenka (†14) známá z australských vánočních reklam si nečekaně vzala život. Podle rodiny už nemohla vydržet dlouhodobou internetovou šikanu. Zdrcená rodina se proto rozhodla pozvat na její pohřeb i tyrany, kteří ji k sebevraždě dohnali, aby viděli, co způsobili.

Amy Everett (†14), které se říkalo Dolly, si vzala život 3. ledna a podle její rodiny se tak stalo právě kvůli přetrvávající internetové šikaně. Otec proto několik dní po její smrti prolomil mlčení a vyzval k ukončení tohoto nesmyslného ubližování.

„Tuto mladou dívku mnoho z vás pozná jako tvář z minulých vánočních reklam. Tato krásná fotka byla konkrétně pořízena před osmi lety,“ napsal její táta Tick na sociální sítě a připojil snímek své dcery z reklamy na australské klobouky Akubra. „Vím, že se sebevražda považuje za zbabělost, ale mohu vás ujistit, že ti lidé nebyli ani z poloviny tak silní jako můj malý milovaný andílek. Dolly měla sílu udělat to, co považovala za nutné, aby unikla zlu na tomto světě. Bohužel si ale neuvědomila a už nikdy neuvědomí, jaká obrovská bolest a prázdnota tu po ní zbyla,“ doplnil.

Rodina mladou dívku pohřbí 12. ledna a v rámci pozvánek na smuteční obřad učinila nečekaný krok. Pozvala totiž i tyrany, kteří Amy k sebevraždě dohnali! „Pokud náhodou ti lidé, kteří si mysleli, že je to zábava a zvyšovali si sebevědomí neustálým šikanováním a obtěžováním, uvidí tento příspěvek, pak prosím přijďte na náš obřad, abyste uviděli tu zkázu, kterou jste způsobili,“ vyzval otec. „Šikana jakéhokoliv typu je nepřípustná. Je to na nás, postavit se takovému chování, pokud ho uvidíme. Na místě Doly mohla být kohokoliv jiného dcera, sestra, nebo kamarádka,“ dodal.

Video: Jak s dětmi mluvit o šikaně

Video  Jak s dětmi mluvit o šikaně  - Maminka.cz, Supermámy.cz/Adam Balažovič
Video se připravuje ...

Desterz ( 24. prosince 2018 09:43 )

Co dělala rodina...? A pokud někdo řekne, že děcko se nesvěřuje, tak se znovu ptám: co dělala rodina, že se jí dítě nesvěří?

Monikay ( 11. ledna 2018 09:28 )

Doklad toho že v lidech je prostě zlo

elopapx ( 11. ledna 2018 08:16 )

*** zsraný!Ať se usmaží v pekle!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání