Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

V Německu přepadli českého řidiče kamionu (26)! Skončil v nemocnici

Západní země EU chtějí řidičům kamionů zakázat spánek v kabinách.
Západní země EU chtějí řidičům kamionů zakázat spánek v kabinách.  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK ljš - 
9. ledna 2018
21:50

Na dálničním odpočívadle nedaleko saského Lipska se v noci na dnešek stal obětí přepadení český řidič nákladního vozu. Podle listu Mitteldeutsche Zeitung jej neznámý pachatel přepadl, zbil a oloupil. Šestadvacetiletý Čech musel být převezen do nemocnice.

Podle německé policie šlo o brutální přepadení, které se odehrálo kolem 03:00 SEČ na odpočívadle Saaletal u dálnice A38, které leží nedaleko obce Leuna ve spolkové zemi Sasko-Anhaltsko.

Český řidič odpočíval ve svém voze, když do jeho kabiny vnikl neznámý pachatel. Podle listu Mittelbayerische Zeitung Čecha zjevně překvapil. Zranění, které mu útočník způsobil, byla tak vážná, že řidič musel být převezen do nemocnice.

Z místa činu si pachatel odnesl hotovost a několik platebních karet. Výše uloupené hotovosti zatím známa není. Bližší informace německá policie vzhledem k probíhajícímu vyšetřování neposkytla.

jiznicechy ( 10. ledna 2018 10:23 )

Co jste si píchnul?

tgbg ( 10. ledna 2018 08:36 )

Německu se nikdy nic neztratilo, ani auta se nemusela zamykat, bohužel jen do doby, než tam komunisti německá pustili násilnické hordy muslimské z Ruska.

Zobrazit celou diskusi