Dnes opět září a rozdává radost z pódia. Jen málokdo ale tuší, jak velké šrámy má na duši! Stres z nečekaného rozchodu se projevil na jejím zdravotním stavu, kdy onemocněla vážným selháním imunitního systému. „Lenka se uzavřela do sebe a jediný, s kým byla schopna komunikovat, byla její dcera Lenny,“ prozradil Blesku zdroj z okolí zle zrazené zpěvačky. „Lenny dokonce musela dělat i prostředníka mezi svou matkou a otcem,“ upřesnil zdroj.

Z čistého nebe

Situace měla být podle informací Blesku o to dramatičtější, že ani dcera nemohla otcovo rozhodnutí odejít od mámy pochopit. „Ani jedné to nešlo do hlavy! Když jsou dlouhodobé problémy v rodině, tak se dá pochopit, že jsou dva lidé od sebe. V tomto případě ale nic nenasvědčovalo krizi. Bylo to běžné manželství, které trvalo čtyřiatřicet let,“ dodal nejmenovaný zdroj.

Citlivá věc

„Nerada bych to veřejně rozebírala. Mohu jen potvrdit, že jsem po rozchodu,“ sdělila Blesku sama Filipová. Dcera Lenny na dotazy vůbec nereagovala. Rozchod rodičů je pro ni zřejmě stále citlivá záležitost.

Manžel je za vodou

Jak už Blesk informoval, Lenka Filipová měla s manželem před svatbou dohodu, že se její manžel bude držet mimo zájem veřejnosti. Jméno Boris Drbal je pojem především mezi architekty. Mimo jiné projektoval rekonstrukci legendárního Becher’s baru v karlovarském hotelu Pupp, která se vyšplhala až na 12 milionů korun. Ve Varech s kolegou architektem Jiřím Deylem projektoval také exkluzivní Golfový areál Olšová Vrata.

VIDEO: Lenka Filipová promluvila o selhání organismu.

Video
Video se připravuje ...

Lenka Filipová po selhání organismu: Šetřím se, než uvidím jak to tělo zvládá! David Turek, Aleš Brunclík

Fotogalerie
27 fotografií