Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Sexy video ze Zlatých glóbů: S kým byste se chtěli zaseknout ve výtahu vy?

Video se připravuje ...
Zlaté Glóby 2018: Emily ratajkowski nebo Miranda Kerr jdou na afterparty!
VIDEO: Instagram.com/instylemagazine
9. ledna 2018 | 12:45

Nejlepší momenty z předávání Zlatých glóbů? Afterpárty! Tedy vstup na ni. Americký časopis InStyle natočil slavné, kteří se účastnili předávání cen, jak vystupují z výtahu. Zní to sice trochu jako nuda, ale nás to baví. Přesvědčte se sami!

Co se týče šatů, tentokrát to nebyla taková pastva pro oči jako obvykle. Glóbům totiž letos vládla černá barva. Kampaň #Metoo proti sexuálnímu obtěžování se proměnila v kampaň Time´s Up, o které jsme psaly ZDE.  Na její podporu se celebrity rozhodly obléct si černou barvu. O tom, jak dalekosáhlý dopad kampaň má, svědčí to, že na celé akci byly asi jen dvě ženy v šatech jiné barvy než černé. 

Americký časopis InStyle natočil některé z hostů na afterpárty předávání Zlatých glóbů. Stylovější vystupování z výtahu jsme asi ještě neviděly! Oči jsme mohly nechat na přiléhavé róbě Emily Ratajkowski (26) a Chris Hemsworth (34) alias Thor zase předvedl, jakou sílu ukrývají jeho svaly.

Miranda Kerr (34) ukázala těhotenské bříško, které se jí už pěkně zakulacuje. Miminko čeká s Evanem Spiegelem, miliardářem, který založil sociální síť Snapchat a kterého si minulý rok vzala. Ve výtahu zapózovaly ještě herečky Salma Hayek (51) a Ashley Judd (49), Kate Beckinsale (44) nebo třináctiletá hvězda seriálu Stranger Things Millie Bobby Brown.

 

 

Autor: Lucie Houdková