Opilému šoférovi ze Znojemska se stala osudnou zatáčka, ve které dostal smyk a vjel do příkopu. „Tam auto narazilo do betonové části mostku a přetočilo se na střechu.,“ uvedla policistka Lenka Drahokoupilová.

Po veletoči vylezl muž na silnici a obhlížel si rozbitý auťák. Škoda se pohybuje kolem 60 tisíc korun. Co je však nejpodstatnější, „závodník“ vyvázl z ošklivé havárie bez újmy. Hůř už dopadl při následující dechové zkoušce.  Nadýchal 1,75 promile...

Nedal si pás, míří do vězení

Kuriózní případ řešili policisté v nedělní poledne také přímo ve Znojmě. Hlídku upoutal řidič (40) bez bezpečnostního pásu. Při rutinní kontrole se policisté nestačili divit. Muž vezl hned trojicí dětí bez bezpečnostních sedaček. Navíc se zjistilo, že za volantem nemá vůbec co dělat, protože před časem dostal zákaz řízení.

Vše dovršilo zjištění z databáze, že po kontrolovaném »touží« rakouská policie, která na něj vydala evropský zatykač. „Ihned jsme proto informovali příslušné státní zastupitelství v Rakousku. Čtyřicetiletý muž z našeho regionu v další jízdě již nepokračoval a byl eskortován do policejní cely,“ dodala mluvčí. Jízda tak předčasně skončila, děti si převzala jejich matka.

VIDEO: Kličkovaná mezi auty s pěti promile v krvi.

Video
Video se připravuje ...

Měl pět promile v krvi a kličkoval mezi auty! tv JOJ

Fotogalerie
3 fotografie