Havárie se stala přibližně v 07:45. „Vyprošťujeme dvě osoby, provedli jsme protipožární opatření,“ informovali hasiči v přehledu zásahů. Jednoho řidiče bylo nutné z vozu vystříhat.

Video
Video se připravuje ...

Po 9.hodině se podařio na D1 u Slatiny zprovoznit jeden jízdní pruh. I tak se dlouhá kolona vozidel rozjížděla jen zvolna Zdeněk Matyáš

Za místem nehody se podle dálničních kamer vytvořila asi čtyřkilometrová kolona. Řidiči cestující od Prahy na Ostravu mohou dálnici opustit na exitech Brno-centrum nebo Brno-jih. Na D1 lze pak znovu najet ve Slatině nebo na exitu Brno-východ. Krátce po deváté hodině začala auta projíždět místo nehody přes odstavný pruh.

Na místě zasahují tři posádky zdravotnické záchranné služby, dvě bez lékaře, jedna s lékařem. „U mladé ženy vyslovil lékař podezření na vážné poranění pánve, byla převezena do FN Brno. Muž středního věku a mladý muž, utrpěli středně těžké poranění, se kterými byli převezeni na urgentní příjem Nemocnice u Svaté Anny v Brně,“  uvedla Hedvika Kropáčková, mluvčí jihomoravské záchranky.

Fotogalerie
13 fotografií