Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Smutný konec pátrání: Pavla (†89), kterého vyděsil ohňostroj, našli mrtvého

Video se připravuje ...
Autor: lm - 
7. ledna 2018
21:07

Smutný konec má pátrání po 89letém Pavlovi, který o silvestrovské noci ve strachu z výbuchů utekl z domova. Stařečka našli v neděli mrtvého. Jeho bezvládné tělo leželo u železniční zastávky.

Pavla naposledy viděli 31. prosince v místě jeho trvalého bydliště ve slovenské Rovince. Podle příbuzných dědečka, který přežil druhou světovou válku, zřejmě vyděsila vybuchující pyrotechnika a ohňostroje a utekl z domova. Svědkové ho měli následně zpozorovat, jak nastupuje ve stanici v Dunajské Strede do vlaku do Bratislavy. Pavol pracoval 40 let jako železničář a cítil se u vlaků bezpečně. Jenže ani několikadenní pátrání nepřineslo žádné nové stopy.

V neděli se bohužel potvrdily nejhorší obavy. Nedaleko železniční zastávky v Podunajských Biskupicích se našlo bezvládné tělo staršího muže. Pavla identifikovali jeho příbuzní. Ohledávající lékař na místě nevyloučil ani nepotvrdil známky cizího zavinění a doporučil vykonat pitvu. "Pověřený příslušník v této souvislosti zahájil trestní stíhání ve věci přečinu usmrcení," informovala slovenská policejní mluvčí Lucie Mihalíková.

 

lesnismes ( 8. ledna 2018 07:10 )

Asi uz vas vsech mel dost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání