Pondělí přinese ochlazení na 5 stupňů Celsia. Na náladě nám ani nepřidá zatažené nebe bez sluníčka. Doporučujeme si dnes jít zasportovat někam do tepla, ať jste veselejší, nebo si dejte horkou čokoládu. V noci se ochladí na 2 stupně.

Úterý bude nejhezčím dnem týdne. Skrz mraky na nás vykoukne sluníčko a teploty se vyšplhají až k 8 stupňům Celsia. A jelikož je to jediný hezký den týdne, pořádně si ho užijte. Vydejte se k vodě nakrmit labutě. V noci očekávejte 3 stupně.

Ve středu už bude zase zataženo. Teploty se i přes pošmourné počasí udrží na 7 stupních Celsia. Pokud pondělní tipy na zlepšení nálady nevyjdou, doporučujeme si ráno při cestě do práce pustit veselou hudbu. To vždycky zabere. Po setmění očekávejte 4 stupně.

Ve čtvrtek bude opět 8 stupňů. Nebe bude stále zatažené. Ovšem už ne na dlouho. Jakmile přetrpíme čtvrtek, začnou nás po zbytek týdne jemně šimrat do tváří sluneční paprsky. Ve čtvrtek v noci očekávejte 4 stupně Celsia.

V pátek na nás přes oblačné nebe konečně vykoukne sluníčko. Má to ale háček. Přestože nám zlepší náladu slunce, teplota ne. Teple se oblečte, jelikož bude jen 5 stupňů Celsia. V noci se ochladí na 2 stupně.

V sobotu nás z kocoviny proberou sluneční paprsky. Po nebi bude poletovat jen pár mráčků. Bohužel teploty budou i nadále klesat na 3 stupně Celsia. Po setmění pak očekávejte 0 stupňů. Tak se v noci nikde nezapomeňte!

V neděli nás budou stále šimrat do tváří sluneční paprsky. Přesto si doma nezapomeňte povinnou zimní výbavu - čepice, šála, rukavice. Bez těch se ve 2 stupních Celsia neobejdete. V noci očekávejte -2 stupně.

Novoroční předsevzetí s Dagmar Honsovou:

Video
Video se připravuje ...

Novoroční předsevzetí podle počasí: Kdy jít k holiči nebo přestat pít kafe? Dagmar Honsová, David Vaníček, Lukáš Červený