Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pohřešovaná Míša je naživu a někde v Německu, věří babička. Školačka se jí prý snažila dovolat

6. ledna 2018
13:35

Od zmizení dvanáctileté Míši Muzikářové uplyne za několik dní rok, po holčičce ale stále není ani stopa. Policie v září její případ odložila, babička dívenky ale věří, že její vnučka stále žije. A dokonce si myslí, že se jí Míša snažila dovolat z Německa.

Míša Muzikářová zmizela 11. ledna, v ten den nepřišla do školy. Její matka odcházela do práce kolem 5:00, v té době měla dívka doma oblečení a věci do školy. Fyzicky ji ale nekontrolovala. Když tentýž den v 18:54 nahlásila pohřešování, věci v bytě nebyly. Roční pátrání ale žádné stopy nepřineslo a kriminalisté se přiklání k tomu, že je děvče po smrti. Babička Eva s tím ale nesouhlasí a věří, že její vnučka žije a je někde v Německu.

„Na mobil mé kolegyně z divadla, kterou Míša zná, někdo pětkrát volal z Německa. Chápete, že by šlo o omyl, jak ten neznámý muž tvrdil, když jsme volali zpět? Že by se někdo pětkrát spletl?“ prozradila serveru iDnes.cz Eva s tím, že Míša její kolegyni i další zaměstnance Severočeského divadla v Ústí nad Labem dobře znala, protože tam za babičkou chodila. „Čísla svých blízkých máme uložena v mobilu a nepamatujeme si je. Číslo, na které někdo volal, je na stránkách, a proto si je Míša mohla najít a ozvat se,“ doplnila.

Policisté majitele telefonního čísla po oznámení vypátrali, ale dospěli k závěru, že se zmizením dívky nemá nic společného. Muž žijící u hranic nedaleko Ústí nad Labem totiž podle nich celou dobu neopustil Německo.

„K tomu, jak toho majitele mobilu našli a kdo to přesně byl, nám nic neřekli. Že neopustil Německo, nic neznamená,“ uvedla babička, která stejně jako vyšetřovatelé věří, že dívenku unesl tehdejší přítel matky Otakar S. Policii k tomuto přesvědčení dovedly hrubé rozpory v jeho výpovědích, Otakar S. ale na konci ledna spáchal sebevraždu. Evu to velmi rozlítilo a přijde jí, že policie mohla pro její vnučku udělat víc. „Jak je vůbec možné, že ho lépe nehlídali? Copak se jim může podezřelý člověk oběsit před očima?“ ptá se.

Po jeho smrti našli v jeho autě školní pomůcky patřící zmizelé školačce. Muže navíc kriminalisté podezřívali ze skutků se sexuálním podtextem. Byl také obžalován z pohlavního zneužití, k soudu už ale nedošlo. „K nikomu jinému by Míša do auta nesedla. Miška ho neměla ráda, stejně tak nepadl do oka mně. Nebylo v tom nic konkrétního nebo osobního, jen jsem z něj měla velmi nepříjemný pocit,“ dodala.

Míšina máma je na tom podle Evy velmi špatně a zmizení dcery ji psychicky zlomilo. Raději se o tom spolu proto ani nebaví. „Pořád doufám, že Míšu ještě někdy uvidím. Že prostě někde je a vrátí se. Kéž by,“ uzavřela se slzami v očích babička.

 

amas ( 18. ledna 2018 03:23 )

je to zvlastni,ted jsem psala o tom Honzikovi a vidim to devce.. me uz kdysi blesklo hlavou,ze v tom jejim zmizeni muze mit prsty jeji matky ex boyfriend,ten co jezdi truckem i do zahranici. Take jsem si vzpomela ze to devce se fotilo samo venku a ze bud videla,nebo vyfotila/to uz nevim presne/na chodniku stali dva cizi muzi a divali se na ni. No a ted jsem cetla,ze jeji babicka veri,ze se ji vnucka snazila dovolat...a ja tomu take verim Takze,kdyz by se to vse poskladalo dohromady Ex boyfriend matky se chtel pomstit a u toho si vydelat nejake finance navic,proste to devce prodal k prostituci do toho Nemecka tomu chlapovi,od ktereho bylo volano..muze to byt i tak,ze to devce koupil pro sebe a ono tam je nekde dumyslne ukryto u neho.Takovych pripadu par prece zname. V tom Nemecku,kde bylo volano od toho muze a policie zjistila,ze on nikam nevycestoval/on nemusel nikam cestovat,byl to prostrednik,organizator/,ke kteremu vozi ta devcata a on si je uz jen rozprodava..bud a nebo chtel jen to devce pro sebe. No a ti dva cizi chlapi na chodniku tam uz mohli cekat i par dnu na prilezitost,kdy ji strci tomu ex do toho trucku a ten ji preveze pres hranice. Zni to jako scifi,ale mohlo se to odehrat i tak..logicky nekolikrat volano ze stejneho cisla ke zname od jeji babicky..Je treba tomu chlapovi v Nemecku prevratit ten jeho barak komplet naruby i s basementem..oni ti uchylaci byvaji dumyslni,delaji protihlukove i dvojite steny,je treba tam vzit cviceneho psa s kouskem jejiho obleceni..ona tam muze byt a dostala se k telefonu,to je cele

..krakonos500 ( 7. ledna 2018 20:34 )

Kdyby prošli v Dojčlandu pár příhraničních bordelů pro bohaté úchyláky, tak by jí třeba našli.

_avast ( 7. ledna 2018 01:34 )

Tak nějak , a že jí navedl aby lhala, tak ona máma které zmizela dcera, ho poslechla!! a mazala s gaučovým mobilem až jí dovolil, no není divná?? den už nevím, možná mazala až po jeho smrti. To se jí to pak dobře i lže(?).

citsvet ( 6. ledna 2018 21:58 )

Bába to hraje na veřejnost,aby ospravedlnila sebe i povedenou dceru.Je větší pravděpodobnost,že hráli na Míšu falešnou hru a chtěli se jí obě zbavit.V jediném má bába pravdu,jak špatně hlídala policie podezřelého.Myslím,že i policie hraje falešnou hru na lidi,neboť soudím ze zkušenosti z Mladé Boleslavi,kdy státní policajt hrál se mnou falešnou hru a pomáhal tím vandalům i pravděpodobně vrahovy zvířat.Stát vyhnal kvalitní policajti a natáhli do policie šmejdi za pohodlné vydělání peněz.

flora ( 6. ledna 2018 21:08 )

Pokud by Míša byla v Německu v bordelu a dostala by se k telefonu, snad by ji jako první napadlo volat policii, číslo 110 snad za tu dobu vypátrala. Ani 112 by nic nezkazila, to je záchranka. Od těch dvou nebylo moc chytré, že na číslo volali zpět. Měli ho hned předat plicii. Míša se teď k telefonu už určitě nikdy nedostane . Ale ty dvě lhaly a mlžily od začátku, věřit se jim moc nedá.Na druhou stranu babička má pravdu v tom že to, že majitel tel.čísla nikdy neopustil Německo , vůbec nic neznamená.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání