Ačkoli byla princezna Diana slavná, bohatá a milovaná celým světem, měla děsný pech na lásku. O chladném manželství s princem Charlesem (69) ani nemá cenu hovořit, její milenci ji jenom využívali. Ale s Georgem Michaelem si užila moc hezké chvilky! Potkali se v Londýně v roce 1993 na velkolepém charitativním koncertu World AIDS Day.

Brzy se velice sblížili. Vždyť toho měli tolik společného a pořád si měli o čem povídat. Během nočních intimních rozhovorů se Diana Michaelovi často svěřovala se svým trápením s „nepříliš milující královskou rodinou“.

Během randíček u vína ve zpěvákově londýnském bytě v Hampsteadu mu také prozradila, že se chystá rozvést s princem Charlesem. Což se také v roce 1996 stalo. „Bylo to nejprve spíš přátelství, ale tak nějak se pak stalo, že se do mě zamilovala. Byla ke mně přitahována stejně jako další ženy v mém životě. Náš vztah ale nikoho neohrožoval,“ potvrdil zpěvák v nové knize Davida Nolana s názvem George Michael: Závěrečná poklona 1963–2016.

Na otázku, jestli někdy zatoužil se s princeznou vyspat, Michael odpověděl: „Věděl jsem, že by to skončilo katastrofou.“ Kromě toho zpěvák tehdy veřejně randil s americkým obchodníkem s uměním Kennym Gossem. Hlavním příběhem knihy je ale milostný vztah George Michaela s módním návrhářem Anselmem Feleppou (†36), jenž zemřel na AIDS právě v roce 1993.

Vše o princezně Dianě naleznete: ZDE!!!

VIDEO: 50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes

Video
Video se připravuje ...

50 věcí v životě princezny Diany, které nás fascinují dodnes Profimedia

Fotogalerie
47 fotografií