Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zabil nám dceru, obviňují rodiče Majky (†17) Štefana (19), který boural na Nový rok

Autor: shp - 
5. ledna 2018
05:21

Život krásné Majky (†17) tragicky vyhasl na Nový rok. Blondýnka zemřela při dopravní nehodě na východě Slovenska v autě svého přítele Štefana (19). Mladého řidiče viní rodiče ze smrti své dcery.

Zamilovaná dvojice se jela na Nový rok povozit. Vyrazila Štefanovým vozem Volkswagen Passat od jeho domu v Bystrém a namířila si to do sousedních Hermanovic. Tam se otočila a vracela zpět. Jenže už po pár metrech narazil Štefan svým vozem do stromu tou částí auta, kde seděla právě Majka.

Auto náraz rozmetal na kusy. Děvče zůstalo nohama zaklíněno v autě, jeho život visel na vlásku. „Štefan vystoupil z auta, klekl si na kolena, hlavu vložil do dlaní a křičel: Toto jsem nechtěl udělat!“ řekl webu Pluska.sk jeho kamarád Daniel (25). I když záchranáři dělali, co mohli, Majka zemřela.

Rodiče Majky z Hanušovic se na místo neštěstí vydali kvůli zlé předtuše. Ani v nejhorším je nenapadlo, jaký obraz se jim naskytne. Svoji dceru už živou nikdy neviděli. „Ten pohled na moji dcerku budu mít před očima do konce života,“ řekla matka zemřelé dívky Mária (46).

Maminka prožívá nejhorší bolest života, Majka jí byla oporou, pomáhala jí v domácnosti i s péčí o dvě mladší dcery. Co bylo přesně příčinou tragédie a jak dopadne policejní vyšetřování, rodiče nezajímá. „Zabil nám naši dceru. To je fakt a nic se na tom nezmění,“ konstatoval otec Marián (50) se slzami na krajíčku.

Trápení prožívají i ve Štefanově rodině. Zraněného maturanta převezli se zraněním krční páteře z vranovské nemocnice do prešovské. „Musí ho operovat,“ prozradila nešťastná babička chlapce. „Mně se stalo podobné neštěstí. Syn se mi zabil za tragických okolností, když mu bylo 17 let, právě tolik, kolik bylo Majce,“ řekla s pláčem.

Nehodu vyšetřují dopravní policisté. Podle prešovského policejního mluvčího Daniela Džobanika Štefan ze zatím nezjištěných příčin sjel s vozidlem mimo cestu ve směru své jízdy do příkopu, kde po asi 20 metrech narazil pravou přední částí auta do stromu. Kvůli zranění mu nemohla být provedena dechová zkouška, a proto byl nařízen odběr krve. Jeho výsledky ale policie nemá.

marusha ( 9. února 2018 09:33 )

U vas je šesť hodín večer noc?

marusha ( 9. února 2018 09:30 )

Pi..ca bola akurát tak tvoja matka, ze ta porodila.

FraMar1967 ( 9. února 2018 08:46 )

...fuj ty odpad

FraMar1967 ( 9. února 2018 08:44 )

,,,,dam Ti pokoj nevieš o čom hovoríš

FraMar1967 ( 9. února 2018 08:42 )

Ty ,čo si to tu napísal? Ty odpad jeden...bolo to najslušnejšie dievča . Som jej otec a ty si ubožiak ....

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání