Konec tápání při výběru barev

V aplikaci Colordesigner si můžete „nanečisto“ vybarvit místnost z Vaší domácnosti. Stačí pouze nahrát fotografii (kvalita z běžného mobilního telefonu), ať už s nábytkem či bez něj, a následně si zkoušet jednotlivé barvy či barevné kombinace. Pokud Vám začnou docházet nápady, jsou Vám k dispozici tipy na jednotlivé barevné kombinace či dokonce „tematické“ nátěry.

Do prodejny malířských potřeb s konkrétními kódy barev

U jednotlivých barev v aplikaci je uveden jejich kód, v prodejně malířských potřeb již tedy půjdete najisto. Ovládání aplikace je intuitivní, zvládne jej každý, kdo má běžné uživatelské schopnosti práce na počítači. Po dokončení návrhu si Váš projekt můžete uložit k dalšímu využití.

Barevný trend „Etno“ z Colordesigner

Autor: PPG Deco Czech a.s.

Optimistické barevné kombinace z Colordesigner

Autor: PPG Deco Czech a.s.

Inspirovali jste se jinde? I Vám Colordesigner pomůže

Součástí Colordesigner je i funkce rozeznání barev. Pokud máte fotografii pokoje, který byste rádi „okopírovali“, nahrajte ji do Colordesigner a následně už si stačí opsat kódy identifikovaných barev. Skutečnost, že nebudete barvy z fotografií „hádat“, ale necháte si je strojově identifkovat, výrazně sníží riziko zklamání z toho že, jste v prodejně barev vybrali špatně.

To poslední, co Vám chybí

Jediné, co Vám v tuto chvíli chybí k tomu, abyste se na chvíli mohli stát designerem interiérů je odkaz na samotnou aplikaci, tady je - Colordesigner. Aplikace je samozřejmě zdarma, využít ji lze i bez registrace k webu Primalex.