Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kabelka za 200 tisíc, vesnická máma: Expert hodnotí „lánské“ kreace Babišové a Zemanové

Autor: bel - 
3. ledna 2018
06:00

Šaty pro setkání s prezidentským párem v Lánech zvolila na jedničku, s doplňky to ale Monika Babišová (43) poněkud přehnala. Podle odborníků jako žena premiéra už nemusí dávat luxus tolik na odiv.

V nádherných šatech barvy bordó Monika se svým mužem Andrejem (63) dorazila na novoroční oběd v Lánech. A hned jí Miloš Zeman (73) vysekl lichotku, že je stále krásnější. Petr Lukeš z Asociace vizážistů a stylistů ČR výběr šatů chválí, doplňky ale zvolila příliš okázalé. „I ta kabelka a prsten jsou zbytečně přehnané. Ani ty hodinky by nemusela mít tak velké. Je to slavností chvíle, kde se čas neřeší, a když už, tak by ho neměla řešit ona,“ řekl Lukeš. Taková kabelka se podle pátrání na internetu prodává zhruba za 200 tisíc korun.

Chce to šperk

To Ivana Zemanová (52) zvolila tmavě modré šaty. Podle Lukeše jsou vhodné pro takovou příležitost, ne tak už pro její postavu. „Má kulatý výstřih, který ji dělá ještě kulatější, má krátké rukávy a také ten materiál by měl být pevnější. Určitě by vypadala lichotivěji, teď působí jako nějaká mamka z vesnice,“ míní Lukeš. Stačilo by prý jen změnit výstřih, zúžit rukávy a také přidat nějaký ten šperk.

Video  Tenkrát na Západě: Babiš si vedl Moniku k oltáři za zvuků slavné melodie.  - Jan Jedlička
Video se připravuje ...

oltec ( 4. ledna 2018 07:37 )

no co dodat ženský byly dobré nijak me to nepobuřuje to Dáša byla jiný kafe než si vzala Havla tak chodila v roztrhaným kabátu sopel si utírala do rukávu teplákové bundy ale potom nosila jen modely Jackeliny Kenedyové že jo ehm

ellyane ( 3. ledna 2018 23:45 )

Kde není inteligence, nastupuje sprostota.....

kerloss ( 3. ledna 2018 23:25 )

experta stve ze ta kabelka neni jeho. nekdo da za kabelu 200litru a jiny teda jako ten expert musi nakupovat na trznici na vic nema a ted hodnoti luxus ke kteremu na trznici ani nepricuchnul.

marmat ( 3. ledna 2018 21:34 )

Napsal jste vůbec NĚKDY něco pozitivního/objektivního na ČÍKOLI adresu ???

marmat ( 3. ledna 2018 21:31 )

No právě tohle jí šlechtí...poprvé místo sexy loken zvolila jen culík...NEDRÁŽDILA AKTOVKA JE TRENDY, KTERÉ JDOU ASI KOLEM VÁS...m.j.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa