Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Silvestrovská vražda: Matku (†44) ubodal 8 minut před příchodem Nového roku manžel

Autor: shp - 
2. ledna 2018
20:08

Matka Melanie Clark (†44) z anglického Cloverdalu se příchodu Nového roku již nedožila. Podle všeho ji ubodal její manžel David Clark (49) z Jižní Afriky, kterého sousedi viděli spoutaného opouštět dům v pyžamu a za doprovodu policie po krvavém incidentu. Žena byla zavražděna osm minut před půlnocí.

Byl jsem v tu dobu v posteli. Venku byla spousta ohňostrojů a rázem se vše změnilo v modrou barvu a všude venku byla policejní auta,“ řekl Daily Mirroru soused Gareth Cole (67).

Viděl jsem dva chlapce přijíždět zpátky domů v taxi kolem jedné ráno. Vypadalo to, že byli na party a nevěděli, co se stalo. Byli tam asi jen 20 minut, pak je policista odvedl pryč,“ dodal soused.

Chlapci Sheldon (22) a Slade (19) žili v domě s matkou a nevlastním otcem a až do příjezdu neměli tušení, co se doma stalo. Smutné novinky o osudu mámy je zdrtily.

Je hrozné, co se stalo,“ uzavřel své svědectví Cole. Policie pouze potvrdila, že zatkla 49letého podezřelého, ale dále vzhledem k probíhajícímu vyšetřování případ nekomentovala.

Video – Trojnásobná vražda z Jičínska: muž nejspíš vyvraždil celou svou rodinu.

Video  Trojnásobná vražda u Jičína: Muž patrně vyvraždil celou rodinu včetně dítěte (†2).  - David Malík
Video se připravuje ...

bandour ( 3. ledna 2018 08:05 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání