Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Rodiče hledají v Česku Marii (26) a jejího muže: Jde o život! Kdo je chce zabít?

Autor: ČTK ljš - 
2. ledna 2018
10:12

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po ruských občanech Marii Modelové (26) a jejím muži Viktoru Modelovi. Poslední informace o pohřešovaném páru pocházejí z června 2016 z Kladna. Média dnes o případu informovala mluvčí policejního prezidia Ivana Nguyenová.

Šestadvacetiletá Maria Modelová měří 160 až 170 centimetrů. Podle fotografie zveřejněné v policejní databázi má světlé vlasy a tmavé oči.

Ženino zmizení oznámili rodiče pohřešované prostřednictvím advokátní kanceláře. „Mají obavu, že pohřešovaná je v ohrožení života, jelikož od výše uvedeného data je nekontaktní, mobilní telefon je neaktivní a z místa přechodného pobytu se odstěhovala na neznámé místo,“ uvedla Nguyenová.

Rodiče, kteří už několikrát v minulosti kontaktovali Blesk.cz, se obávají, že se jejich dcera mohla stát nepohodlným svědkem, protože se její manžel zřejmě zapletl do obchodu s drogami. Pochopte prosím, naše zoufalství a nevýslovně utrpení. Pokud snad ještě žívá je, jak se snažíme věřit, máme za to, že právě teď jí hrozí ještě vetší nebezpečí, než ve kterém se možná nacházela dosud – kvůli tomu, aby za sebou někdo zametl stopy a zbavil se nepohodlného svědka. Kdo by to mohl být, se prozatím jen domýšlíme,“ napsali rodiče.

Monikay ( 2. ledna 2018 17:18 )

Nevím, zda na ně tímto způsobem spíš neupozorňují....

egyptanka ( 2. ledna 2018 16:43 )

Tak tomu jste nasadila korunu. Tady najdou jen lež a nenávist.

moiaza ( 2. ledna 2018 11:51 )

Možná u nás hledá pravdu a lásku, která vždy zvítězí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání