Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Horoskop na leden: Lvy i Kozorohy čeká úspěšný start do nového roku

/
  • (iStock)
    2. ledna 2018 ● 09:45

    Přehoupli jsme se do nového roku a s ním samozřejmě očekáváme změny, nové začátky a mnohá rozhodnutí. Jaký ale bude první měsíc roku 2018? Co čeká v lednu jednotlivá znamení?

  • 1.

    Beran

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Zrozenci Berana budou nad novým rokem kroužit jak jinak než shůry. Do 10. ledna s vámi tedy  sympatizuje moudrý Merkur, díky němuž se do popředí derou intelektuální zájmy. Oplýváte bystrým uvažováním i proříznutou vyřídilkou. V první lednové dekádě se snažte stihnout maximum. V dalším týdnu totiž přijde propad, kdy je třeba počítat spíše s překážkami než vzlety. Po 18. ale můžete znovu roztáhnout křídla.

  • 2.

    Býk

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Leden zaskočí Býky svou různorodostí. Nepatříte, Býci, mezi znamení, která si lebedí v novotách, což by se ale nyní hodilo. První polovinu měsíce stojí většina planet po vašem boku a nahrává harmonickým mezilidským vztahům. Po 18. lednu se však tato přízeň zlomí a může docházet k častějším třenicím. Pomocníkem v těžkých situacích zůstává mentor Merkur. Díky němu najdete v kritický okamžik správné řešení.

  • 3.

    Blíženci

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Začátek roku přinese Blížencům chuť poznávat a rozšiřovat obzory. Hlavně v poslední lednové dekádě půjde o duchovní až mystické komůrky, které se rozhodnete otevřít, Blíženci. Lákají vás exotické cesty a od snů nebude daleko k realizaci. Pracovní i finanční sféra vám to umožňují. Pouze vztahy a rodinné záležitosti budou po 26. lednu pokulhávat. Úplněk v Raku ukáže lukrativní možnosti, jak přijít k penězům.

  • 4.

    Rak

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Milí Raci, start roku se vám na první pohled nebude jevit úspěšně. Teprve retrospektiva ukáže, jak moc jste se mýlili. Záporné vlivy planet strčí do kapsy ochranářský Jupiter i akceschopný Mars. Díky nim dokážete vyřešit každou svízel, která se objeví. Slunce, Venuše a Merkur je nastraží hlavně v mezilidských vztazích. Nejkritičtější budou 15. a 16. leden, kdy se vyplatí neřešit nic sporného.

  • 5.

    Lev

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Lvi, vstup do nového roku bude velkolepý. Až do 10. ledna vám intelektuálně založený Merkur umetá cestičku v profesních záležitostech. Oplýváte brilantními konverzačními schopnostmi, vtipem a neschází vám ani bystrá mysl. V další dekádě tento rozlet překazí škaredící se Merkur. Než bojovat s větrnými mlýny, to raději zvolněte tempo a šetřete síly pro vhodnější příležitost. Už po 26. lednu vám hvězdy vše vynahradí, milí Lvi.

  • 6.

    Panna

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    První měsíc roku slibuje Pannám medový program. Pakliže je vaším předsevzetím užívat života a věnovat se lásce i volnočasovým koníčkům, pak budete v lednu nadmíru spokojeny, milé Panny. Přesně těmto aktivitám totiž hvězdy přejí. Váš vládce Merkur až do 11. ledna pracuje na kreativním myšlení i schopnosti komunikace. Venuše z vás zase až do 18. ledna vyčaruje fantastické milence. Kdo by se teď zabýval prací?

  • 7.

    Váhy

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Milé Váhy, první polovina ledna nebude o vzletné atmosféře, v níž byste se věnovaly oblíbeným vzdušným zámkům. Slunce i Merkur vás drží při zemi a vyžadují zaujetí praktickými otázkami. Ani Venuše se svými rozmary nevytváří nejlepší podmínky, ve vztazích to značně drhne. Situace se zlomí 18. ledna, kdy Afrodité otáčí kabát a nahrává vám do karet. Dýchá se vám snáz a na světě je zase radostněji.

  • 8.

    Štír

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Ať už byla novoroční předsevzetí Štírů jakákoliv, začátek ledna jim jde naproti. Souputníkem v nadcházejícím měsíci bude až do 26. ohnivý guru Mars. Díky němu jste sebejistější a dravější, milí Štíři. Dokážete se poprat o své štěstí, a to jak v lásce, tak na profesním poli. Od 11. ledna slouží troufalým plánům také inteligent Merkur, který se pozitivně podepíše na růstu kariéry i rostoucím rodinném rozpočtu.

  • 9.

    Střelec

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Lednová plavba slibuje Střelcům poklidný průběh bez větších vlnobití. Hvězdy soustředí pozornost na rozvíjení a utužování nitra. Jste hladoví po nových poznatcích, lákají vás daleké cesty, a to nejen na novinovém papíru nebo televizní obrazovce, milí Střelci. Vše si potřebujete osahat na vlastní kůži. Slunce s Venuší připravují nejhřejivější okamžiky po 18. lednu. O týden později se k nim přidává i aktivní Mars.

  • 10.

    Kozoroh

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Houževnatí zrozenci Kozoroha se tentokrát soustředí na příjemnější stránky života. Může za to vliv Venuše, která strhne pozornost k volnočasovým a tvůrčím aktivitám a samozřejmě k lásce. Díky optimistickému naladění vám nikdo a nic nebude stát v cestě, milí Kozorozi. Mars se postará o vitalitu, s níž bláznivé plány dovedete do zdárného konce. Obávat se nemusíte ani pracovní a finanční sféry. Zvládáte je levou zadní.

  • 11.

    Vodnář

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Radostné znamení Vodnářů čeká náročný začátek roku. Až do 25. ledna musíte počítat se zátěžovou konstelací Marsu, která se projeví zbrklým chováním a chybějící vitalitou, milí Vodnáři. Náročné chvíle zažijete na pracovním poli, kde bude třeba bojovat se závistí méně úspěšných kolegů. Naštěstí po 18. lednu přichází na pomoc Slunce s Venuší. Hádky střídá porozumění, únavu příval energie a znovu vám bude do zpěvu.

  • 12.

    Ryby

    ..
    ..
    Autor: shutterstock.com

    Milé Ryby, do nového roku skočíte ve velkém stylu. Díky příznivému trigonu Jupiteru a od 26. ledna také díky trigonu Marsu máte o přízeň shůry postaráno. Cestu za štěstím si razíte ostrými lokty a s úsměvem na tváři. Vlivem úplňku v Raku máte potřebu věnovat se tvůrčím činnostem, dvojnásobně to platí ve spojení s ratolestmi. Sféra lásky ukazuje na vášnivé prožitky, kdy ani nezadaní nestojí stranou.

Autor: red

Nevíte si rady?
Zavolejte svému osobnímu poradci!

Další věštci

Čínské štěstíčko

Klikněte a rozlomte!

Další štěstíčko
Zavřít
Telefonní služby provozuje: E.M.A.Europe, P.O.Box 14, Praha 05, 11005, tech. zaj. Materna, pro starší 18 let, 1sms/45Kč vč. DPH 1min/70Kč vč. DPH, www.ema.bz, www.platmobilem.cz