Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Návrat ze Silvestra komplikovaly nehody. Kolony „uvěznily“ auta i na 40 minut

Autor: ČTK, bru - 
1. ledna 2018
16:51

Návrat lidí z prodlouženého víkendu dnes odpoledne zkomplikovala nehoda tří osobních aut na dálnici D10 na Mladoboleslavsku. Vyžádala si jedno lehké zranění, dálnice byla ve směru na Prahu dočasně neprůjezdná. Před místem nehody se vytvořila dlouhá kolona, řekla ČTK policejní mluvčí Markéta Johnová. Komplikace jsou podle Národního dopravního informačního centra ve stejném směru také mezi šestým a desátým kilometrem u Prahy.

Nehoda na Mladoboleslavsku se stala před 15:30 na 59. kilometru ve směru na Prahu. „Havarovala tam tři osobní auta. Máme hlášeno jedno lehké zranění, alkohol byl na místě vyloučen,“ uvedla Johnová.

Dálnice byla dočasně uzavřena, provoz jedním jízdním pruhem se podařilo obnovit kolem 16:00. Před místem nehody se vytvořila dlouhá kolona. Řidiči museli podle Národního dopravního informačního centra počítat se čtyřicetiminutovým zpožděním. Zhruba na půl hodiny se zdrželi i u Prahy, kde podle dostupných informací odpoledne bourala také tři auta.

Bouralo se už od půlnoci:

agfor ( 1. ledna 2018 18:35 )

Bouračky jsou proto, že se na silnici potkávají střízliví řidiči s vožralejma. Kdyby byli všichni vožralí, tak se nic nestane.

Zobrazit celou diskusi