Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Které hvězdy trávily Silvestra v zahraničí? Klus s rodinou u moře, Mareš ve Vegas!

/
  • Které hvězdy trávily Silvestra v zahraničí? Klus s rodinou u moře, Mareš ve Vegas!
    1. ledna 2018 ● 08:37

    Jak na Nový rok, tak po celý rok. Toho se zřejmě drží i některé celebrity, které si zajímavé cesty do zahraničí v novém roce 2018 pojistily tím, že Silvestr neslavily v Česku. Kde poslední den v roce strávily například krásky Veronika Kašáková či Dominika Mesarošová?

  • 1.

    Nikol Moravcová (30)

    I když sexy moderátorka a blogerka neodjela zrovna daleko, hranice přece jen překročila. Na Silvestra si totiž užívala krás Donoval na Slovensku. „Slovenský Aspen," napsala dokonce k malebnému snímku zasněžených stromů a kopců Moravcová, která zveřejnila také fotku se psím spřežením.

    Nikol Moravcová na horách na Slovensku
    Autor: Instagram

    Nikol Moravcová na horách na Slovensku
    Autor: Instagram

  • 2.

    Leoš Mareš (41) a Monika Koblížková (36)

    Známý moderátor i jeho snoubenka si Instagram na přelomu roku plnili snímky z Las Vegas, i když Mareš si dělal legraci a místo Mekky hazardu uváděl různé tuzemské lokace jako Havířov či Chánov. Nikoho tím ale nenapálil a fanoušky v komentářích spíše zajímalo, jestli se už dvojice náhodou nestihla vzít. Vždyť ve Vegas to jde obvykle ráz na ráz.

    Leoš Mareš a Monika Koblížková v Las Vegas
    Autor: Instagram

    Leoš Mareš v Las Vegas
    Autor: Instagram

  • 3.

    Jitka Nováčková (25)

    Česká Miss 2011 byla se svým finským partnerem Timem Sparvem (30) ještě těsně před Vánocemi na Mauriciu. Z tepla přijela sice na svátky domů, moc dlouho to ale nevydržela a už je zase v zahraničí.

    VIDEO: Moderátorka SuperStar a modelka Nováčková: Jak probíhal rozchod s bývalým přítelem?

    Video
    Video se připravuje ...

    Moderátorka SuperStar a Česká Miss 2011 Nováčková: Rozchod s přítelem! Bylo to dost komplikované! Markéta Reinischova, Petr Soukup

    Silvestrovský výlet pro změnu do Berlína dostala jako dárek od svého miláčka. „Tak vám taky přeju úspěšný vstup do roku 2018, něco mi říká, že bude fakt lepší než loňskej. Ale to záleží na každým z nás, co si rozhodneme," popřála odtamtud Nováčková.

    Jitka Nováčková s partnerem Timem v Berlíně
    Autor: Instagram

    Jitka Nováčková v Berlíně
    Autor: Instagram

  • 4.

    Anna Kadeřávková (20) a Johan Mádr (23)

    Své příznivce na sociálních sítí již několik dní zásobuje krásnými fotkami i partnerská dvojice Kadeřávková a Mádr. Někdejší hvězdy seriálu Ulice společně odletěly do Dubaje. Stihli se už vyfotit na poušti i na pláži!

    Anna Kadeřávková v Dubaji
    Autor: Instagram

  • 5.

    Tomáš Klus (31)

    K moři se vypravil i zpěvák Klus se svou početnou rodinou. S manželkou Tamarou (29) nejprve vtipkovali, že děti Josefínu (4), Alfréda (1,5) a Jenovéfu (skoro 4 měsíce) naskládali do letadla díky praxi z tetrisu. Pak už sdíleli hlavně fotky od vody. Svou silvestrovskou destinaci ovšem neprozradili. „Přeju nám všem do Nového počátku, ať opustíme všechno staré a tíživé," popřála Tamara.

    Rodina Klusova na dovolené
    Autor: Instagram

  • 6.

    Dominika Mesarošová (32)

    Nový rok přivítala mimo Česko i modelka Dominika Mesarošová. Ta si užívala slunce v Thajsku. Vystřídala hned několik rezortů, například Phuket či souostroví Phi phi. „Happy New Year 2018," vzkázala anglicky na Instagramu.

    Dominika Mesarošová v Thajsku
    Autor: Instagram

  • 7.

    Kazma Kazmitch (32) a Andrea Kalousová (21)

    Internetový bavič, který si už vystřelil z předávání Českých lvů i pořadu Prostřeno, vyrazil se svou krásnou přítelkyní Andreou Kalousovou a partou přátel do Istanbulu. Původně měli sice namířeno někam jinam, jenže zmeškali letadlo. Náladu jim to ale nepřekazilo. Modelka si pak zažila další smůlu, když se jí ztratil kufr se všemi věcmi. Naštěstí i tuhle nepříjemnost brala s humorem a zavazadlo se nakonec našlo. Nakonec se pak skupinka v čele s Kazmou přesunula do Bangkoku.

    Andrea Kalousová, Kazma a přátelé v letadle směrem Bangkok
    Autor: Instagram

  • 8.

    Veronika Kašáková (28)

    Modelka s partnerem byli v létě na Maledivách, konec roku se ale rozhodli strávit na Bali. Užívají si hlavně jeden druhého a skoro se zdá, že se jim občas ani nechce vylézat z vody. Buď jsou v moři, nebo v bazénu. „Děkuju ROKU 2017, že jsme společně překročili hranice," bilancovala Kašáková na Instagramu.

    Veronika Kašáková s partnerem na dovolené na Bali
    Autor: Instagram

  • 9.

    Monika Sommerová (30)

    Z Bali v Indonésii fanoušky zdravila i zpěvačka Monika Sommerová, představitelka Christine v muzikálu Fantom opery. Vzkaz „Krásný nový rok 2018" sice připojila k nádherné fotce v plavkách od vodopádů, užila si i poněkud dobrodružnějších zážitků. S rodinou a přáteli totiž navštívila i sopku Ijen a tam už měla na sobě o pár vrstev oblečení víc. „Jako hodně hodně vám to závidím," okomentovala silvestrovskou dovolenou své kolegyni Tereza Vágnerová (25).

    Monika Sommerová na Bali
    Autor: Instagram

    Fotogalerie
    91 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 8

hahapch: nedávno si Klus stěžoval že nemají peníze bydlí v dřevěné chatce, žijí jako poustevníci jí co se dá a opravují polorozpadlý baráček spíš zříceninu do toho další malé dítě a ted jsou u moře??, tak to fakt je hrozně chudý a potřebuje pomoci, fujtajble tak být chudý tak jsem nejštastnější na světě, asi neví co je to chudoba a žít od důchodu do důchodu, když si něco dopřát na víc tak týden před důchodem být o hladu a počítad dny kdy se už najím

(01. 01. 2018 17:57)

sores: Jen když bědoval že nemají prachy jako každý kdo dělá v šoubyznysu a tam jsou přitom úžasné prachy,jim to ale nestačí. Už mladí svobodný herci si nechávají na klíč postavit domek, chudáčci

(01. 01. 2018 13:57)

tenerife: S Klusovic rodinkou bych tedy cestovat nechtěla, 3 malé děti v letadle,tak to moc klidný let nebude....

(01. 01. 2018 13:54)

moiaza: Prý hvězdy. Možná, ale některé už hodně pohaslé až vyhaslé.

(01. 01. 2018 09:24)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy