„Nikam nedocházím, cítím se dobře. Neberu už ani prášky na spaní,“ dušovala se manželka Jiřího Krampola (79) začátkem července po předčasném propuštění z psychiatrické léčebny, kam se dostala poté, co zapíjela léky alkoholem. Jenže do půl roku se zřejmě vrátila do starých kolejí. Podle očitých svědků i zdroje blízkého manželům Krampolovým prý pije daleko víc než předtím! 

Blesku se ozvala jedna ze zákaznic, která Hanku pravidelně potkává v obchodě, který je co by kamenem dohodil od bydliště Krampolových. „Vídala jsem ji tu i před léčením, ale teď je to snad ještě horší než předtím! Chodí mnohem častěji, denně a pro víc flašek. Narazím tu na ni třeba i třikrát denně. Ráno si kupuje pivo a přes den víno,“ říká očitá svědkyně. „Jakmile si všimne, že se na ni někdo dívá, hned to nahlas omlouvá, že přijede syn nebo nějaká kamarádka,“ dodává.

Blesk získal svědectví také dalších lidí, kteří natrefili na Krampolovou s vratkou chůzí. „Ve čtvrtek jsem ji potkal zhruba v půl deváté, jak v chlaďáku lovila plechovky piva. Nakonec si koupila hned tři,“ popisuje dobře informovaný zdroj. „Za tři hodiny byla v obchodě znovu, tentokrát se držela červeného vína,“ potvrzuje slova nejmenované zákaznice. Do třetice se v obchodě objevila ještě kvečeru, kdy si pro změnu odnesla bílé. „Hned jak její manžel odejde do fitka, letí do obchodu pro alkohol. V týdnu se ještě drží, víkendy má horší…“ dodává zdroj.

VIDEO: Hana Krampolová: Odhodila jsem berle, léčím se procházkami!

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová: Odhodila jsem berle, léčím se procházkami! Petr Macek, Lukáš Červený

 

VIDEO:Hanka Krampolová prý zase pije.

Video
Video se připravuje ...

Hana Krampolová nakupuje alkohol. Blesk

Fotogalerie
17 fotografií

Hana Krampolová: Odhodila jsem berle, léčím se procházkami!