Pracovat ale bude v Brně, takže manžel, režisér Jiří Adamec (69), osiří. Časté dojíždění po nejstrašnější české dálnici Adamcovou nemůže odradit. Po kladné zprávě z ČT se úplně vznáší nad zemí. „Pro mě je to nesmírně zásadní věc. Po návratu do práce, kterou miluju, jsem dlouho toužila,“ přiznává bývalá sporťačka Novy.

Děti Daník (11) a Jasmínka (9) odrostly, rodiče se z rodného Slovenska přestěhovali do Prahy, aby byli po ruce, takže Janě nic nebrání plnit si sny. „Navíc pořad Sama doma mě baví , je to přesně to, nač se cítím po těch letech s dětmi,“ popisuje moderátorka. Manžel Jirka sice přijde o trochu toho zajetého rodinného komfortu, ale z muzikálu Robinson – námořník z Yorku mu žena neuteče.

„Dá se to skloubit. Budeme to ladit za chodu,“ přiznává Adamcová, jež si dala k nadcházejícím Vánocům ten nejhezčí dárek. Na Nově působila 4 roky, v roce 2012 odešla. Nevrátila se po mateřské dovolené. V kuloárech se mluvilo o tom, že když její muž televizi kritizoval, už by tam nevydržela ani ona.

VIDEO: Adamcovi se zbavují vily snů! Už ji finančně neutáhnou?

Video
Video se připravuje ...

Adamcovi se zbavují vily snů! Už ji finančně neutáhnou? Aleč Brunclík, David Turek

Fotogalerie
14 fotografií