Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Žena porodila před stripklubem: V nemocnici ji odmítli, teď hledá samaritány, kteří jí pomáhali

Autor: dce - 
16. prosince 2017
14:42

Malý vánoční zázrak se stal krátce před Štědrým dnem loňském roku. Lizzie Hines přemohly porodní bolestí před londýnským stripklubem pouhou hodinu poté, co ji v nemocnici odmítli ošetřit. Porodila zdravého chlapce. Nyní pátrá po člověku, který ji věnoval šálu, aby měla synka do čeho zabalit.

Louis Hines se narodil 22. prosince 2016 kolem sedmé ráno před striptýzovým klubem v Londýně. Přitom sotva hodinu před tím, byla v nemocnici, kde ji ovšem odmítli hospitalizovat. "Vzpomínám si tak jasně, že jsem si lehla na zem, viděla jsem kotníky kolemjdoucích a věděla jsem, co přijde," popsala Lizzie na Facebooku.

Porodila přímo na chodníku, mezi lidmi, kteří ji zvědavě okukovali a těmi, kteří si mysleli, že jde jen o uřvanou opilou ženu. "Nepamatuju se, jak jsem se dostal ze země, radostné výkřiky cizích lidí, že je to "vánoční zázrak!" ani tváře lidí, kteří nás poté zabalili," popsala.

Jedním z dobrý samaritánů byl i člověk, který Lizzie dal svou šálu, aby měla novorozeného chlapce do čeho zabalit. Nyní - rok po porodu - po jejím majiteli pátrá pomocí sociálních sítí. Podaří se ho najít?

bublina55 ( 16. prosince 2017 20:22 )

Nějak mi uniká, proč tady prezentujete údajné skutečnosti z loňského roku?!

sores ( 16. prosince 2017 18:00 )

V televizi bylo řečeno,když odmítnou v nemocnici přijmout musí napsat písemnou zprávu pro pacienta a pacient má poslat zprávu na pojišťovnu i lékařskou komoru že byl odmítnut!!! Nemocnice nesmí odmítat lidi,jenže oni se doby.t.kové vymluví že nemají místo!!

Zobrazit celou diskusi