„Je to docela nářez, těch dvacet kilo! Jsem docela zesláblej, nic neslavím,“ řekl Blesku dabér a herec. Takzvanou Breussovu dietu, během níž pije ovocné a zeleninové šťávy, bude držet už jen tři dny.

Den před jejím ukončením navštíví svého lékaře. Ten by mu měl sdělit zásadní verdikt. „Jestli jsem rakovinu vyhladověl a zničil, nebo ne. Já pevně věřím, že zázraky se dějí,“ sdělil odhodlaně Jiří, který byl prý minulý týden tak zesláblý, že dva dny ani nemohl vstát z postele. „To se mi ještě nikdy nestalo,“ přiznal s tím, že jinak se snaží být činný. Čtyřletou dceru Aničku vozí do školky a s manželkou Andreou (29) jezdí o víkendech po klubech, kde hraje jako dýdžejka. „Zavřít se doma, to není pro mne,“ prohlásil Pomeje.

Jeho dietou naordinované šťávy mu prý už lezou krkem, přesto ale pilně vypije ještě čtyři litry vody denně. „Hlad už dávno nemám! Pít to všechno mně už ale připadá jako jeden velký hnus,“ dodal.

Herci se rakovina hrtanu vrátila a napadla i druhou hlasivku. Od lékařů dostal na výběr – buď podstoupí operaci, při které přijde o hlas, nebo mu bez léčby zbývají tři roky života.

VIDEO: Pomeje – 4. den hladovky kvůli rakovině! Rapidní úbytek váhy!

Video
Video se připravuje ...

4. den Pomeje hladovky kvůli rakovině! Rapidní úbytek váhy! Facebook

Fotogalerie
31 fotografií