Když se světem šoubyznysu rozneslo, že by se měl Maroš Kramár rozvádět se svojí manželkou Natašou, moc lidí se nedivilo. Maroš byl totiž vždy považován za seladona, kterému málokterá žena odolá.

„Jsou to nesmysly. S manželkou se nerozvádíme, vztahy máme v pořádku. Nevím, jak k tomu přišli, vůbec tomu nerozumím. Nataša je už půl roku s dětmi na Kostarice, o to větší je nesmysl, že bychom měli podávat žádost o rozvod. Zrovna teď za nimi jedu,“ řekl Super.cz slovenský herec, který má práci v Čechách.

Za svůj život však Kramár udělal dojem na mnoho dalších žen, než na svoji vyvolenou Natašu, se kterou vychovává tři děti. V minulosti údajně randil s herečkou Marou Lukama, se kterou se seznámil na natáčení Ordinace. Fotografové několikrát Kramára nachytali ve společnosti jiných žen. Některé navíc přímo na cestě do jeho bytu v Praze. Manželka Nataša však vždy stála na jeho straně. To se stalo i tentokrát, kdy z Kostariky poslala podle Pluska.sk vzkaz, ve kterém svého manžela opět obhajovala.

VIDEO: Maroš Kramár v Karlových Varech.

Video
Video se připravuje ...

Maroš Kramár: Překvapilo mě, že Bartoška nepřestal kouřit! redakce Blesk

Herec se však zapsal do srdcí i českých žen, zejména svých kolegyň. S Terezou Kostkovou předvedl na jednom z plesů téměř hříšný tanec, když jí nacpal obličej do výstřihu a když se v minulosti setkal třeba s Monikou Absolonovou, nechyběla něžná objetí.

Fotogalerie
32 fotografií