Janků prožívá snad jeden z nejobtížnějších a nejsmutnějších roků v životě, především kvůli smrti jejího muže Ivo Pavlíka (†84) letos v srpnu. Shodou okolností se chvíli předtím zpěvačka s manželem setkala i se svým kamarádem, slovenským zpěvákem a moderátorem Fančovičem. „Vystupovala jsem pátého srpna na Slovensku a pak jsme byli s Ivoškem a Mirem na večeři,“ vzpomínala pro Aha! Heidi. „Týden nato manžel zemřel,“ doplnila smutně.

Teď bohužel tento svět opustil i její známý a velký obdivovatel. „Je mi to hrozně líto. Miro byl skvělý člověk s velkým srdcem. Už ať ten prokletý rok skončí,“ vzlykala moderátorka barrandovského pořadu Aféry na sociální síti.

Na konci listopadu se přitom měli setkat, jelikož Fančovič si přál, aby přišla na jeho akci jako kmotra. Jenže ona měla vystoupení, tudíž dorazit nemohla. „Je mi to teď líto. Byla bych ho naposledy viděla,“ mrzí zpěvačku, která se tak s Mirem už nestihla rozloučit. Myšlenka, že by se mu snad mohlo něco stát, jí ovšem vůbec nepřišla na mysl.

Vždyť Slovák do poslední chvíle hýřil energií, měl vždy dobrou náladu a rád chodil oblékaný ve veselých pastelových barvách. Kromě svého působení v televizi a vystupování s pěveckými hvězdami byl také producentem a nyní tak po něm zůstala i spousta práce, kterou už nikdy nestihne dokončit. Jeho smrt přišla náhle a nečekaně. Co se přesně stalo?

Fančovič skončil podle své manželky v nemocnici kvůli ledvinové kolice. „Tam prý jeho tělo nepřijalo kapačky, které mu chtěli dát. Najednou odešel,“ uvedl pro Aha! další kamarád zesnulého Milan Drobný (73). Ten účast na křtu CD kolegy Dušana Grúňa (75) ve Slovenském domě v Praze neodmítl, a tak se s Mirem setkal před dvěma týdny. „Nenapadlo by mě, že ho vidím naposledy,“ nemůže uvěřit zpěvák, který se navíc smutnou zprávu dozvěděl v den svých narozenin.

„Byl to můj manažer pro Slovensko, pozvali jsme ho s manželkou Danou v červenci i na naši svatbu,“ vysvětloval, co ho s nebožtíkem spojovalo. Kromě toho měli i plány do budoucna. „Měli jsme společně trávit s našimi ženami letošního Silvestra v lázních,“ potvrdil Drobný zdrceně.

VIDEO: Skandál na pohřbu Ivo Pavlíka (†84): Záhadná žena tvrdí: Heidi zhoršovala manželův stav!

Video
Video se připravuje ...

Skandál na pohřbu Ivo Pavlíka (†84): Záhadná žena tvrdí: Heidi zhoršovala manželův stav! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
93 fotografií