Podle Pamely Anderson zneužité herečky moc dobře věděly, co je za zavřenými dveřmi Harveyho hotelového pokoje čeká. „Když jdete s někým sama na pokoj v hotelu, tak asi víte, o co jde. Agenti  měli případně s nimi někoho poslat,“ nechala se sexbomba slyšet v televizi NBC.

Nařkla je, že se prodávaly za vytoužené role, a když se staly slavnými, přišly s obviněním. Tím pochopitelně naštvala Weinsteinovy oběti, a tak se rozhodla své vyjádření ještě upřesnit.

„Neřekla jsem, že si ty ženy zasloužily zneužívání nebo že prasata jako Weinstein by neměla být potrestána. Právě naopak, já sama jsem si řekla, že je Weinstein sexistické prase a tyran. Takže tady neobviňuji oběti, ale dívám se na ten problém z úhlu žen, které jsou si vědomy určitých problémů a jak si jich všimnout a bojovat s nimi,“ napsala na svém blogu s tím, že je zcela pokrytecké, že se takové věci ignorují. „Příčiny toho problému a jeho řešení jsou složité a ženy, které nežijí v utopistické bublině, si to musejí uvědomovat, o co jde. A to je to, co jsem zdůraznila,“ dodala Anderson.

VIDEO: Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka

Video
Video se připravuje ...

Připomeňte si úvodní znělku legendárního seriálu Pobřežní hlídka youtube.com, NBC

 

Fotogalerie
62 fotografií