Scarlett známe z jejích filmových rolí jako drsňačku Black Widow, ale i jako křehkou krásku. Většinou jí ale nechybí sexappeal. Ovšem v soukromí už to zas tak žhavé není. O tom svědčí i nejnovější paparazzi snímky herečky.

Tu fotografové v ulicích New Yorku přistihli zcela nenalíčenou, s dioptrickými brýlemi a zachumlanou od hlavy k patě do teplého oblečení včetně zimní čepice a velké pruhované šály.

Zřejmě neměla potřebu se nějak zvlášť krášlit, když jí společnost dělal jen exmanžel. Dvojice se rozešla již v lednu a v září vše rozsekli rozvodem. Přesto se dál vídají, zejména kvůli společné dcerce. Právě s ní vyrazili na nákupy a na večeři jako správná rodina, i když maminka s tatínkem už mají prý oba nové partnery.

V případě hollywoodské hvězdy se dlouho spekulovalo o jejím vztahu s hercem a komikem Colinem Jostem (35). Zamilovaný páreček se nedávno přestal skrývat a klidně si vyměnil vášnivé polibky přímo na ulici. Johansson, které nevyšlo ani manželství s Ryanem Reynoldsem (44), asi mrzelo, že nemohla být raději s novým milencem. Soudě podle jejího rozzářeného úsměvu na jedné z fotek si s ním ovšem možná alespoň esemeskovala.

VIDEO:  Oficiální trailer k filmu Scarlett – Ghost In The Shell

Video
Video se připravuje ...

Oficiální trailer k filmu Ghost In The Shell youtube.com_Movieclips Trailers/BPŽ

 

Fotogalerie
59 fotografií