Diváci je znají z pořadu Česko Slovensko má talent, kde se dostali až do finále a měli velkou přízeň zpěvačky Lucie Bílé či Jana Krause. Před třemi roky se šéf a moderátor skupiny Screamers začal léčit z rakoviny tlustého střeva, kterou si myslel, že úspěšně porazil. „Cítím se velmi utahaně, bohužel se mi vrátila rakovina a mezi vystoupeními podstupuji zákroky na onkologii a to není zrovna jednoduché,“ prozradil Blesk.cz Ladislav Černý.

Ten se z těžké nemoci nehroutí a spolu s kolegy stále pracuje. „Když přišla nemoc poprvé, bylo to ještě o to krušnější, že na ty, které jsem v souboru Screamers spoléhal nejvíc, tak z něj utekli a museli jsme vše stavět znovu skoro od začátku. Nebudu ale sedět doma, být na jevišti a koukat do rozesmátých očí je lepší než tisíc lékařů,“ má jasno Černý, který se podílel na přípravě programu, který oslavil jejich dvacetileté působení na české travestie scéně, a přizvali do tříhodinového programu v pražském divadle Broadway všechny kolegy, se kterými kdy spolupracovali.

„V každém, kdo vystupuje v travestii, se skrývá kus chlapa a i kus ženy, nehorší na nich je, že jak dají jednu linku pod oko, tak se v nich probudí ženské manýry a pak je pro chlapa, jako jsem já, těžké to vydržet,“ zakončil se smíchem Ladislav Černý.

Fotogalerie
50 fotografií