Herečka prý nemá žádný tip, jak vypadat i ve stáří dobře. „Mám dobré doktory,“ krčila jen rameny Aťka a ukázala tak, že neztrácí smysl pro humor a nadhled. Přitom v poslední době odešlo z tohoto světa mnoho jejích kolegů a přátel.

„Například mi bylo moc líto Karla Štědrého. Dobře jsme se znali, byla s ním legrace, to já ocením. Jezdili jsme spolu po republice s estrádami,“ vyprávěla pro deník Aha! Janoušková, která navíc bydlí nedaleko strašnického krematoria. „Jsme ale lidé smrtelní, nedá se nic dělat. Co přijde, to bude. Člověk si popláče, ale to je tak vše, co může dělat,“ doplnila.

Nestěžuje si ostatně ani na zimu. „Střídání ročních období mě netrápí. Naštěstí bydlím v domě s ústředním topením!“ vtipkovala dabérka medvídka Bubu z Médi Bédi, která se nedávno stala také kmotrou knihy Příběhy domů slavných i zapomenutých.

Mohlo by se zdát, že i na ni její nejbližší zapomněli, jelikož Janoušková prý bude Vánoce trávit úplně sama! Jenže přesně takhle si ostatně svátky představuje. „Pěkně o samotě a v klidu. Normálně budu celé dny čučet na televizi přímo z postele,“ libuje si herečka. „Už se na to moc těším,“ dodává s tím, že ani žádné návštěvy prý nečeká.

„Návštěvy si raději odbývám buď hodně dopředu, nebo naopak hodně pozdě po svátcích. Vánoce si budu skutečně užívat jen sama se sebou. Mám to tak nejraději,“ vysvětlovala česká včelka Mája, která si během štědrovečerní večeře ráda pochutná na řízku, jelikož ryby nejí. Moc se nevyžívá ani v dalších tradicích, ovšem jeden rituál prý nevynechá. „Určitě půjdu na tradiční vánoční koncert Václava Hybše 10. prosince do Divadla ABC. Ty písničky mě vždycky tak nějak příznivě naladí,“ svěřila se pro Aha! Aťka.

VIDEO: Aťka Janoušková promluvila o smrti partnera i hormonální léčbě!

Video
Video se připravuje ...

Aťka Janoušková (120 cm) slaví narozeniny! Promluvila o smrti partnera i hormonální léčbě! Blesk TV

Fotogalerie
26 fotografií