Fotografie pochází z února 2015, tedy z doby, kdy Gott ještě netušil, že mu za pár měsíců vstoupí do života zákeřná rakovina mízních uzlin. Tehdy si vyšel se svou nejstarší dcerou Dominikou ke své blízké přítelkyni Alici Kovácsové na večeři a bavil se tak, až se smíchy popadal za hrudník. Alice na snímku v tu chvíli není, jelikož domácí pohodu fotila.

U stolu nechyběla ani dcera Alice Rozálie, kterou má s partnerem Ondřejem Havelkou, a také přizvali herce Jaroslava Duška.

Gott si k Alici vytvořil obzvlášť silný vztah a sama Kovácsová má pro to jediné vysvětlení. "Karel se ke mně stále vracel, protože jsem mu asi dávala něco, co v jiných vztazích nenašel. Možná to bylo mimo jiné proto, že jsem se ho nikdy na nic neptala, po ničem nepátrala, respektovala jeho uměleckou duši a hlavně po něm nikdy nic nechtěla. Ani majetky, ani závazky,“ svěřila se Blesku a Karel její slova tehdy kvitoval, když se o ní zmiňoval ve své knize z roku 1999.

Fotogalerie: Karel Gott a jeho ženy: Které prošly jeho…
56 fotografií

"Alice se nikdy neptala, kde jsem byl a s kým. O tom, jestli ona je jediná, anebo mám ještě další, ale nebyla nikdy řeč. Neslyšel jsem od ní jedinou výčitku. Byla to moc zajímavá dívka, vždycky si s ní bylo o čem povídat," prohlásil Gott.

Bohužel jejich vztahu neholduje zpěvákova manželka Ivana, a tak mu letité přátelství s Kovácsovou nekompromisně zatrhla.

VIDEO: Prasklo tajemství Karla Gotta: Vztah s jinou ženou! Trvá už 34 let!

Video
Video se připravuje ...

Prasklo tajemství Karla Gotta: Vztah s jinou ženou! Trvá už 34 let! Tereza Kühnelová

Fotogalerie
69 fotografií