Jen jedinkrát v letošním roce připravila Marika Gombitová koncert svým fanouškům a nemohla se ho dočkat. Jenže když se chystala jet na odpolední zkoušku do haly v Holešovicích, kde se večer konal koncert, policie ji tam nepustila kvůli spadlé lávce v pražské Troji. „Snad jsme si vše zlé už vybrali a čeká nás krásný koncert,“ řekla Blesku Lucie Lehotská z pořádající agentury NoGup.

Selhala technika

Večer vše začalo, jak mělo, tedy do chvíle, kdy přišla řada na Gombitovou, v ten moment selhala technika. „V momentě, kdy mě přivezli na jeviště, nastala tma a nefungovaly žádné mikrofony,“ popsala dramatickou desetiminutovou situaci zpěvačka, kterou v tichu vytleskávala zaplněná arena. „Bylo to úžasné. Lidé volali mé jméno a dali mi nádherný pocit, že mě mají rádi,“ popsala Marika chvíle, kdy její zvukař bojoval s technikou a ona sama se slzami dojetí.

V momentě, kdy se vše povedlo zprovoznit a Gombitová zapěla první tóny, lidé tleskali vstoje a neskrývali radost, že vidí svou oblíbenou zpěvačku. „Publikum mě přijalo neskutečně vřele, jen mě mrzí, že kvůli problémům na začátku jsem jim pak za to ani nepoděkovala, ale věřím, že to udělám příště prostřednictvím deníku Blesk,“ dodala zpěvačka, která si pražské publikum zcela podmanila.

VIDEO: Důchodci dostanou tři stovky navíc. A Gombitová si získala Prahu

Video
Video se připravuje ...

Důchodci dostanou tři stovky navíc. A Gombitová si získala Prahu 

 

Fotogalerie
47 fotografií