Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Životem Karla Gotta prošly desítky žen: Podívejte se na jeho lásky

/
  • 11 zásadních lásek Karla Gotta!
    4. prosince 2017 ● 05:00

    Celý život se Karel Gott (78) snažil svoje vztahy se ženami tajit. Někdy se mu to podařilo, někdy se jeho lásky, navzdory všem opatřením, provalily. S Alicí Kovácsovou (51) se mu ale podařilo nemožné. Slavíkův poměr byl odhalen až po 34 letech...

  • 1.

    Olga Svobodová (1958): Učitelka sexu

    Kdo zasvětil Karla do tajů milování? V kavárně Alfa to byla o devět let starší zpěvačka Olga Svobodová, která devatenáctiletému zpěvákovi dovolila dojít až na »cílovou metu«. Zralá a přitažlivá žena ho dokonale zasvětila do světa sexu a Karel Gott se s ní stýkal zhruba rok. Osud pro ni nachystal strašlivou smrt, byla ubodána.

    Olga Svobodová 1958: Kdo zasvětil Karla do tajů milování? V kavárně Alfa to byla o devět let starší zpěvačka Olga Svobodová, která začínajícímu zpěvákovi dovolila dojít až na »cílovou metu«. Zralá a přitažlivá žena ho dokonale zasvětila do světa sexu a Karel Gott se s ní stýkal zhruba rok. Osud pro ni nachystal strašlivou smrt, byla ubodána.
    Autor: archiv Blesku

  • 2.

    Evelyna Steimarová (72) (1962): Jiskra přeskočila v tramvaji

    Na samém začátku šedesátých let prožíval Karel Gott milostný vztah s herečkou Evelynou Steimarovou. Sestra Jiřího Kodeta (†67) bydlela s maminkou v Holešovicích, Karel s rodiči v Kobylisích. Jezdili spolu domů tramvají. Čtrnáctkou. Jednou se ale Evelyna objevila v kavárně Vltava, kde Gott bodoval s písničkou Úterý. Tam už Evelynu sbalil. Noci spolu potom trávili většinou u Gottových rodičů.

    Evelyna Steimarová (73), 1962: Na samém začátku šedesátých let prožíval Karel Gott milostný vztah s herečkou Evelynou Steimarovou. Sestra Jiřího Kodeta (†67) bydlela s maminkou v Holešovicích, Karel s rodiči v Kobylisích. Jezdili spolu domů tramvají. Čtrnáctkou. Jednou se ale Evelyna objevila v kavárně Vltava, kde Gott bodoval s písničkou Úterý. Tam už Evelynu sbalil. Noci spolu potom trávili většinou u Gottových rodičů.
    Autor: archiv Blesku

  • 3.

    Antonie Zacpalová (82) (1972): Nechtěný potomek

    Antonie, matka jeho první dcery Dominiky (44), otěhotněla s Gottem ve svých sedmatřiceti letech. Stalo se tak poté, co jí Mistr nabídl odvoz z Kavčích hor k ní domů, ale během cesty se mlčky rozhodl jinak, a oba skončili v jeho vile. Tehdy zřejmě netušil, že se stane poprvé otcem. Když mu Antonie po devíti měsících (1973) oznámila, že má dceru, nadšený prý zrovna nebyl. Na Dominiku se přišel podívat až po půl roce.

    Antonie Zacpalová (82) 1972: Antonie, matka Karlovy první dcery Dominiky (44), otěhotněla s Gottem ve svých sedmatřiceti letech. Stalo se tak poté, co jí Mistr nabídl odvoz z Kavčích hor k ní domů, ale během cesty se mlčky rozhodl jinak, a oba skončili v jeho vile. Tehdy zřejmě netušil, že se stane poprvé otcem. Když mu Antonie po devíti měsících (1973) oznámila, že má dceru, nadšený prý zrovna nebyl. Na Dominiku se přišel podívat až po půl roce.
    Autor: archiv Blesku

  • 4.

    Jitka Svobodová (53) (1984–1989): Rozchod kvůli nevěře

    Když zpěvák v roce 1984 poprvé spatřil tehdy devatenáctiletou tmavovlásku, vzbudila v něm okamžitou touhu. Jitka byla krásná, měla nádhernou postavu, zkrátka jeho typ. Když se ale na sklonku roku 1989 dozvěděla, že je podruhé otcem, rozešli se. To už byly jeho dceři Lucii dva roky. Karel sice všechno dlouho zapíral, ale jen proto, že nechtěl své dlouholeté lásce ublížit.

    Jitka Svobodová (53) 1984–1989: Když Karel Gott v roce 1984 poprvé spatřil tehdy devatenáctiletou tmavovlásku, vzbudila v něm okamžitou touhu. Jitka byla krásná, měla nádhernou postavu, zkrátka jeho typ. Když se ale na sklonku roku 1989 dozvěděla, že je Karel podruhé otcem, rozešli se. To už byly jeho dceři Lucii dva roky. Karel sice všechno dlouho zapíral, ale jen proto, že nechtěl své dlouholeté lásce ublížit.
    Autor: archiv Blesku

  • 5.

    Martina Zbořilová (51) (1984–1989): Uhranul ji vůní a zeměpisem

    Manželku slavného režiséra Miloše Formana (85) poznal Karel jako osmnáctiletou studentku brněnského gymnázia. „Vždycky byl elegantně oblečený a téměř neznatelně voněl kořeněnými parfémy. Znal německého kancléře, historii i zeměpis,“ vzpomíná. Milostný vztah jim vydržel pět let. Když ale Martina začala chtít s Karlem žít a přemýšlela o miminku, bylo ouvej. Přestože se milovali, skončilo to rozchodem.

    Martina Zbořilová (51) 1984–1989: Manželku slavného režiséra Miloše Formana (55) poznal Karel jako osmnáctiletou studentku brněnského gymnázia. „Vždycky byl elegantně oblečený a téměř neznatelně voněl kořeněnými parfémy. Znal německého kancléře, historii i zeměpis,“ vzpomíná. Milostný vztah jim vydržel pět let. Když ale Martina začala chtít s Karlem žít a přemýšlela o miminku, bylo ouvej. Přestože se milovali, skončilo to rozchodem.
    Autor: archiv Blesku

  • 6.

    Iveta Kolářová (50) (1986): Zpěváka si vysnila

    Matce Karlovy druhé dcery Lucie (30) se už v deseti letech zdálo, že bude mít s Karlem Gottem dítě. Sen se jí vyplnil o deset let později. Výsledek milostného vzplanutí se narodil v červenci 1987. V té době však měl milovník Karel už jinou známost a Iveta musela vyklidit pole. Jako ostatní jeho milenky, ani ona však nevyšla naprázdno. V podobných situacích Mistr dary nešetřil. Ivetě pořídil byt na Vinohradech, později od něho dostala starší auto a pomohl jí i finančně.

    Iveta Kolářová (50) 1986: Matce Karlovy druhé dcery Lucie (30) se už v deseti letech zdálo, že bude mít s Karlem Gottem dítě. Sen se jí vyplnil o deset let později. Výsledek Karlova milostného vzplanutí se narodil v červenci 1987. V té době však měl milovník Karel už jinou známost a Iveta musela vyklidit pole. Jako ostatní Mistrovy milenky, ani ona však nevyšla na prázdno. V podobných situacích Mistr dary nešetřil. Ivetě pořídil byt na Vinohradech, později od něho dostala starší auto a založil ji i finančně.
    Autor: archiv Blesku

  • 7.

    Manuela Pechová (46) (1994): Dostal kopačky

    Slavná »Kakaová« vstoupila do Karlova života v roce 1994. Její otec byl Súdánec, matka Češka. Tento vztah se s předstihem promítl i do Mistrova repertoáru v podobě písně, kterou složil Karel Svoboda (†68) na text Karla Šípa (72). Manuela byla zřejmě jedinou ženou, která dala slavnému milovníkovi kopačky. Pod záminkou dovolené odletěla do Kanady a už se nevrátila.

    Manuela Pechová (46) 1994: Slavná »Kakaová« vstoupila do Karlova života v roce 1994. Její otec byl Súdánec, matka Češka. Tento vztah se z předstihem promítl i do Mistrova repertoáru v podobě písně, kterou složil Karel Svoboda (†68) na text Karla Šípa (72). Manuela byla zřejmě jedinou ženou, která dala slavnému milovníkovi kopačky. Pod záminkou dovolené odletěla do Kanady a už se nevrátila.
    Autor: archiv Blesku

  • 8.

    Ilona Hermová (60) (1996–1997): Nemilovala ho

    Spolupracovnice z jeho agentury GoJa, která po všech stránkách vystřídala kakaovou Manuelu, chodila s Karlem zhruba rok. Sblížili se spolu v roce 1996. Jako snad jediná z jeho milenek veřejně prohlásila, že ho vlastně ani nemilovala a že rozhodně nepatřil mezi muže, kteří by ji fyzicky přitahovali. Považovala ho prý spíš za kamaráda než milence.

    Ilona Hermová (60) 1996–1997: Další Karlova spolupracovnice z jeho agentury GoJa, která po všech stránkách vystřídala kakaovou Manuelu, chodila s Karlem zhruba rok. Sblížili se spolu v roce 1996. Jako snad jediná z jeho milenek veřejně prohlásila, že vlastně Karla ani nemilovala, a že rozhodně nepatřil mezi muže, kteří by ji fyzicky přitahovali. Považovala ho prý spíš za kamaráda než milence.
    Autor: archiv Blesku

  • 9.

    Marika Sörösová (43) (1997–2000): Za rozchod vila

    Půvabná blondýnka upoutala zpěváka při jeho koncertu v Berlíně roku 1997. Hned jak ji v hledišti spatřil, zatoužil po seznámení. Ještě ten večer ji pozval na večeři. S Mistrem oslavila v roce 1999 jeho šedesátiny a zdálo se, že Karel našel konečně tu pravou vyvolenou. Jenže pak po dvou letech vztah skončil, v době, kdy byla svatba údajně na spadnutí. Karel pak daroval Marice vilu v Karlíku.

    Marika Sörösová (43) 1997–2000: Půvabná blondýnka upoutala zpěváka při jeho koncertu v Berlíně roku 1997. Hned jak ji v hledišti spatřil, zatoužil po seznámení. Ještě ten večer ji pozval na večeři. S Mistrem oslavila v roce 1999 jeho šedesátiny a zdálo se, že Karel našel konečně tu pravou vyvolenou. Jenže pak po dvou letech vztah skončil, v době, kdy byla svatba údajně na spadnutí. Karel pak daroval Marice vilu na Karlíku.
    Autor: archiv Blesku

  • 10.

    Taťána Smutná (56) (1999): Vdaná kráska

    Seznámili se na galakoncertu v Düsseldorfu. V té době byla ještě vdaná, ale s manželem už dva roky nežila. Mezitím se Taťána rozváděla, zemřela jí maminka a její vztah se prolínal s Karlovou pomalu končící láskou k její předchůdkyni Marice. Ta je také jednou s Karlem nachytala v jeho stříbrném mercedesu a ztropila téměř akční scénu. Auto ve vzteku poničila a její nová sokyně se musela ukrýt v nedaleké restauraci. Jejich vztah pak postupem času vyšuměl.

    Taťána Smutná (56) 1999: S Karlem se seznámila na galakoncertu v Düsseldorfu. V té době byla ještě vdaná, ale s manželem už dva roky nežila. Mezitím se Taťána rozváděla, zemřela jí maminka a její vztah se prolínal s Karlovou pomalu končící láskou k její předchůdkyni Marice. Ta je také jednou s Karlem nachytala v jeho stříbrném mercedesu a ztropila téměř akční scénu. Auto ve vzteku poničila a její nová sokyně se musela ukrýt v nedaleké restauraci. Vztah Taťány a Karla pak postupem času vyšuměl.
    Autor: archiv Blesku

  • 11.

    Ivana Gottová (41) (Od r. 2000): Poprvé v chomoutu

    Se svojí ženou se seznámil v roce 1999 na party TýTý. Ivana Macháčková pracovala jako asistentka zahraničních herců a Mistra hned napoprvé zaujala. Tehdy ji požádal o telefonní číslo, ale ona mu dala prý záměrně špatné. Potom se potkali až po roce při volbě Miss ČR v Ostravě a to už mu dala telefonní číslo správné. Občas si zavolali, několikrát se sešli. V roce 2008 se v Las Vegas vzali, mají spolu dvě dcery Charlotte Ellu (11) a Nelly Sofi i (9).

    Ivana Gottová (41) 2000: Se svojí ženou Ivanou se seznámil v roce 1999 na párty TýTý. Ivana Macháčková pracovala jako asistentka zahraničních herců a Mistra hned napoprvé zaujala. Tehdy ji požádal o telefonní číslo, ale ona mu dala prý záměrně špatné. Potom se potkali až po roce při volbě Miss ČR v Ostravě a to už mu dala telefonní číslo správné. Občas si zavolali, několikrát se sešli. V roce 2008 v Las Vegas se vzali, mají spolu dvě dcery Charlotte Ellu (11) a Nelly Sofii (9).
    Autor: archiv Blesku

  • 12.

    VIDEO: Karel Gott vystoupil na Žofíně

    Video
    Video se připravuje ...

    Prasklo tajemství Karla Gotta: Vztah s jinou ženou! Trvá už 34 let! Tereza Kühnelová

  • 13.

    Čtěte více!

    Vše o Karlu Gottovi naleznete: ZDE!!!

    Fotogalerie
    42 fotografií

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 40

borka30: Vypadá to, že ta odstřihnutá od něj. Je to špatná žena, doma má 2 děti, u Gottů 2 děti a vůbec to jí a ani v Blesku nevadí. Chudáci děti co tady musí všechno číst.

(04. 12. 2017 21:24)

janetazahro: Karel Gott měl spíše než na pěkné a chytré ženy, smůlu na skutečné kamarády a přátele. Nakonec " Kdo z nás to taky má ? " Přisávali se na něho většinou lidé, kteří z něho měli (až na výjimky) nějaký užitek. Různé večírky, pijatyky, dostávali se s ním na různá místa a akce, na které by se normálně nedostali, dědili po něm různé oblečení,auta a věci, pokud tedy měli podobnou postavu jako on. Jednoho takového jsem znala osobně. Co se týká žen, tak nejhezší byla rozhodně Jitka Svobodová, Marika S., určitě ale zajímavá byla za mlada Martina Formanová a dobře vypadala i matka Dominiky Antonie Zacpalová. Dlouholetá milenka a dnešní přítelkyně Alice je určitě zajímavá a jistě i inteligentní a je to typem opravdu prvorepubliková dáma, hodící se k panu O. Havelkovi. Pokud si s ní Karel rozumí a dobře se baví, měl by rozhodně v přátelství pokračovat, ptz kolik skutečných přátel s kterými je nám dobře máme...Úlet byl asi s matkou dcery Lucie, ale ta mu ostudu nedělá a sama se snaží žít spořádaně a tátu má ráda a stejně tak i Dominika. Nelíbí se mi jak se Ivana snaží obě dcery od táty izolovat, a to nejen po stránce finanční. Je velmi majetnická, přesto, že sama i obě mladší dcery Karla jsou jistě dobře zajištěné. Její celkové chování se mi nelíbí, ale snad se o zdraví Karla dobře stará. Nejsem žádná skalní fanynka Karla Gotta, ale jeho zpěv a většina písní se mi vždy líbila. Nicméně vzhledem k věku a jeho onemocnění by už měl se zpěvem přinejmenším šetřit, už to zkrátka není ono. Karel by se měl hlavně šetřit po stránce zdravotní a ještě si užívat svých dcer, přátel i přítelkyně

(04. 12. 2017 18:48)

zednik: a která z těch střídaných obnošených fuseklí si platí už 14 dní bulvár? Vypadá to na pokus vyvolat u nich doma scénu a tu závěť na manželku zvrátit . Jinak totiž není důvod neustále psát s kým kdy a co. Je to jeho věc a vlastně to nikoho už nezajímá,tedy krom té, co si tohle platí

(04. 12. 2017 17:00)

prycsnima:  A teď PRAVDU ! Kolík mu prošlo postelí MUŽŮ ????? Když jste tak chytří.Tak teda pište pravdu o všem.

(04. 12. 2017 16:17)

Zyxr: Závidíš vozembouchu ?

(04. 12. 2017 16:06)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy