Asi nejznámější rolí Markle je Rachel Zane v seriálu Kravaťáci (v originále Suits). A podle série sexy fotek ze seriálu, to byla zřejmě i její nejžhavější úloha.

V rámci dějové linky týkající se románku s Mikem Rossem v podání Patricka J. Adamse si totiž brunetka střihla i sexuální scénu, v níž souložila na veřejném místě - konkrétně v kanceláři plné šanonů.

Její ňadra sice diváci neměli možnost vidět, jelikož je halila svůdná černá podprsenka, ale zato se mohli pokochat jejím výstavním stehýnkem, za níž ji kolega držel. V dalších záběrech pak pro změnu Meghan vylézá v Evině rouše ze sprchy a své mokré tělo halí do šedé osušky.

Těžko říct, jestli už erotické scény viděl princ Harry či snad samotná královna Alžběta II. (91), kterou snoubenci museli dle pravidel královské rodiny požádat o svolení k sňatku, jelikož nevěsta byla již jednou vdaná. Každopádně samotná Američanka se již dříve nechala slyšet, že jí zrovna tohle natáčení nebylo zrovna moc příjemné. „Bylo to divné," řekla v rozhovoru pro Entertainment Tonight.

To samé si ostatně myslel i její kolega Adams. Ten nezapomněl originálně okomentovat i zasnoubení Markle s Harrym. „Jelikož jsem hrál dobrou část dekády Meghanina televizního partnera, mám vlastně jedinečnou kvalifikaci, abych tohle řekl: Vaše královská Výsosti, jste šťastný muž a vím, že váš dlouhý společný život bude radostný, produktivní a povedený," napsal na Twitteru. „Meghan, mám za tebe velkou radost, kamarádko. Hodně lásky," dodal.

VIDEO: Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!"

Video
Video se připravuje ...

Budoucí nevěsta prince Harryho: "Nenechala jsem ho domluvit!" @TheBritishMonarchy

Vše o svatbě prince Harryho a Meghan Markle najdete zde >>>

Fotogalerie
131 fotografií