Byla hvězdou čtvrté řady Tvoje tvář má známý hlas. Přesto skončila na bramborovém čtvrtém místě. Herečka Aneta Krejčíková si z toho ale nic nedělá. „Tak je to trochu nevděčné místo, ta brambora,“ zasmála se Aneta s tím, že ji to ale nemrzí. Spíš jí vadí reakce na vítězství Bereniky Kohoutové. „Mrzí mě to spíš vůči Berenice,“ řekla TN.cz.

Promluvila také o tom, jak snášela tréninky a natáčení. „Máte na to jeden pokus. Poprvé jsem se po vystoupení v zákulisí rozplakala a pak mi došlo, že tento pocit budu zažívat každý týden po tři měsíce,“ uvedla Aneta, která ale na druhou stranu přiznala, že by do Tváře šla znovu. „Já jsem fakt úchyl,“ zasmála se Aneta, která by v dané situaci přehlídla i neúprosný stres.

Krásné vzpomínky má také na moderátora Ondřeje Sokola. „My ho tam všichni platonicky milujeme, nenapadá mě nikdo jinej, kdo by to mohl dělat,“ sdělila herečka v pořadu s tím, že celá skupinka soutěžících se jí zdála méně pařící než skupiny předešlé, i když jídlem a pitím byli zásobováni dost. „Jitka Boho nosila slivovičku, Tomáš Matonoha vínečka a Dalibor Gondík nám výborně vařil,“ uzavřela Aneta.

VIDEO: Aneta Krejčíková promluvila o Ulici.

Video
Video se připravuje ...

Podívejte se, co prozradila sexy Aneta Krejčíková o roli Gábiny v Ulici. Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
56 fotografií