Party po Českém slavíkovi si užila herečka Jitka Schneiderová, která vyhlašovala druhé místo v kategorii kapela roku 2017. Obklopila se mužnou společností. Zapařila si po boku herce Vladimíra Polívky a zpěváka a herce Milana Peroutky.

Video
Video se připravuje ...

Sexy Perkausová: Nového partnera neukážu, ještě si jím nejsem jistá! David Turek, Lukáš Červený

#aboutlastnight #backstage #badboys 😎 @milanperoutka @vlada.polivka

Příspěvek sdílený Jitka Schneiderova (@jitka_schneiderova),Lis 26, 2017 v 10:05 PST

„A jedna zákulisní ze šatny Českého slavíka Mattoni 2017,“ napsala ke snímku Markéta Konvičková, která zpívala píseň Věry Špinarové Jednoho dne se vrátíš na počest zesnulých.

Video
Video se připravuje ...

Michaela Gemrotová –Slavík David Turek, Lukáš Červený

Polívka s Peroutkou se na party nebavili jenom ve společnosti Jitky Schneiderové. Také na chvilku lapili zpěvačku Martu Jandovou, se kterou Peroutka předával cenu. No kluci si to zkrátka pořádně užili.

Video
Video se připravuje ...

Syn Špinarové (†65): Slavík byl emotivní, škoda, že pro mámu nehlasovali předtím. Luboš Procházka, Lukáš Červený

Včera. Yesterday. #milanperoutka #vladimirpolivka

Příspěvek sdílený Marta Jandová (@marta.jandova),Lis 26, 2017 v 1:37 PST

I Ondřej Sokol nelenil a hned co slezl z pódia po konci přenosu, informoval své fanoušky na Instagramu. „Fotka není moc kvalitní, ale je pořízená těsně potom, co náš nový moderátorský tandem slezl z jeviště. Teď jsem se probudil, a mám odmoderováno dvakrát tolik přímejch přenosů, než když jsem se probouzel včera!!!! Přesně řečeno: už DVA!!!!!! Obrovská poklona a dík všem mým spolupracovníkům, kteří pro mě včera udělali tak neuvěřitelně moc, a je to jejich zásluha, že jsem to přežil duševně zdravý!!!! VÁŽNĚ VÁM HROZNĚ MOC DĚKUJU,“ napsal moderátor, který však za svůj výkon příliš dobrou kritiku neschytal.

Taková modelka a zpěvačka Jitka Boho se letos vypravila na Slavíky poprvé a pořádně se na to připravila. Seklo jí to a jejímu manželovi Lukášovi také. „Tak poprvé na Slavíky… je to docela vtipné, ještě před hodinou jsme stěhovali a vypadali o něco méně ‚uhlazeně‘,“ napsala Jitka, která nyní zařizuje nové společné bydlení.

Video
Video se připravuje ...

Trapas večera! Kristina Kloubková před kamerou zapřela milence! Dost se divil! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Karel Gott, který opět vyhrál Zlatého slavíka, promluvil na sociální síti ke svým fanouškům. „Moji milí příznivci, ještě jednou vám děkuji za hlasy, které jste mi poslali v rámci ankety Český slavík Mattoni. Díky vaší přízni jsem včera získal svého 42. Slavíka, z čehož mám velkou radost. Vážím si vaší podpory a jsem rád, že vás mohu svými písněmi stále těšit a že vás je baví stále poslouchat,“ uvedl zpěvák, který sice vypadal, že je ve formě, trochu ale pokulhával.

Fotogalerie: ČESKÝ SLAVÍK 2017: CO JSTE V TELEVIZI …
161 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Bílá má 20. slavíka! Halilo ji 30 milionů! A 5 chlapů za zadkem! David Turek, Lukáš Červený

Fotogalerie
177 fotografií