Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děsivé video: Muž se chtěl vyfotit se slonem, skončil ušlapaný!

Autor: bop - 
26. listopadu 2017
18:51

Tohle tedy nebyl moc dobrý nápad... Sadik Rahman (40) z Indie byl zrovna na cestě do práce, když ho na silnici překvapil slon. Muž vystoupil ze svého auta, aby si krásné zvíře vyfotil. Podcenil ale situaci a nakonec skončil ušlapaný k smrti!

Bezpečnostní hlídač Sadik Rahman jel zrovna do práce, když kvůli slonovi na silnici uvízl v zácpě. Rozhodl se, že si čekání zkrátí dokumentací krásného tvora. Vystoupil proto ze svého auta a chtěl si pořídit pár snímků. 

Dostal se ale ke zvířeti příliš blízko a slon ho přede všemi na místě ušlapal. Celý incident natočili další svědci na telefon. Zrhuba po dlouhých 15 minutách mohutné zvíře odešlo a zmizelo v lese. Muž byl však už mrtvý. 

Jen za minulý rok zabili sloni v oblasti 84 lidí. Silnici v těchto místech prý překračují prakticky denně. Běžná praxe je zůstat ve svém autě a rozhodně se neplést slonovi do cesty. Sadik Rahman podle úřadů velmi riskoval a tento risk se mu nevyplatil...

VIDEO: Ostatní svědci incident natočili.

Video  Nerozumný muž si chtěl vyfotit slona. Skončil ušlapaný.  - Youtube / PRIME NEWS STUDIO
Video se připravuje ...

lynx ( 27. listopadu 2017 08:51 )

Slovy klasika: "Indů je jak sr.aček, Kefalín!" Slon je, na rozdíl od toho Rahmana, inteligentní tvor. Kdyby mu řádně vysvětlil, že si s ním chce udělat selfíčko, nemuselo se mu nic stát.

dedeha ( 26. listopadu 2017 22:26 )

Slon mal na selfie evidentne iny nazor ...

tuma ( 26. listopadu 2017 20:17 )

 Co třeba slona odlákat autem a nečumet a nefotit? !

Zobrazit celou diskusi