TIP č. 1: Létání ve větrném tunelu

Vzpomínáte na všechny ty létací sny, ze kterých jste se nechtěli probudit? Už nemusíte jenom snít. Teď můžete létat doopravdy! Stejně jako kdokoli z vašeho okolí – od 5letých dětí až po babičky a dědy. Létání v tunelu je úžasný adrenalinový zážitek, při kterém okusíte volný pád jako při výskoku z letadla, pocítíte vítr o rychlosti až 270 km v hodině, který vám bude obličej obracet naruby, zároveň ale po celou dobu budete v dokonalém bezpečí. Vše se děje pod dohledem zkušených instruktorů, kteří vás nejprve proškolí a poté celou dobu jistí. Nemůžete nikam spadnout, zvládne to opravdu každý. Jedinou nevýhodou tohoto zážitku je jeho silná návykovost. Kdo jednou okusí, chce létat znovu.

Tím spíš byste měli využít jedinečnou předvánoční nabídku na Zážitky.cz, která až do 30. listopadu nabízí poukazy na létání za akční cenu 1500,- Kč (místo původních 1800,- Kč) a jako bonus ke 3 minutám létání přidává ještě další minutu ZDARMA! Více naleznete zde

Autor: Zážitky.cz

TIP č. 2: Tandemový seskok

Milovníkům adrenalinu, kterým větrný tunel nestačí, nebo kteří už ho vyzkoušeli a chtěli by svůj zážitek posunout ještě o stupeň výš, jednoznačně doporučujeme tandemový seskok z letadla. Co vás čeká? Nejprve 20 minut vyhlídkového letu a poté seskok z výšky 4000 metrů. Necelou minutu se budete řítit volným pádem rychlostí kolem 200 km/hod a následně se otevře padák a vy se dalších 10 minut budete společně s tandemovým pilotem snášet k zemi, zatímco se budete kochat okolní krajinou. Ti, kteří tento zážitek už okusili, mu v hodnoceních udělili 98 %. Je třeba k tomu něco dodávat? Snad jen to, že pro svůj zážitek si můžete zvolit kterékoli z šesti letišť.. Nyní navíc můžete využít akční cenu 3599,- Kč (místo původních 3799,- Kč) za poukaz, který platí jeden rok od zakoupení. Více naleznete zde.  

Autor: Zážitky.cz

TIP č. 3: Let v balónu

Viděli jste film Vratné lahve? Lepší inspiraci na létání balónem nenajdete.  Jen s tím rozdílem, že s profesionálním pilotem se nemusíte bát přistání na vodní hladině. Pokud jste i vy někdy zatoužili mít hlavu v oblacích, ale namísto adrenalinu vás oslovuje spíše romantika, je tohle pro vás ideální volba. Možnost plout v absolutním tichu po nebi a sledovat okolní krajinu z ptačí perspektivy je zážitek, který se jen těžko popisuje slovy. Nemluvě o tom, že zážitek začíná mnohem dřív – už samotné nafukování balónu je majestátní podívaná, která se člověku naskytne jen výjimečně. Křest šampaňským, kterým si po přistání projde každý novopečený vzduchoplavec, už je jen třešničkou na dortu. Vybírat můžete z 27 atraktivních lokalit po celé republice.

Jestli jste někdy uvažovali o zakoupení balónového zážitku, nemohli jste si vybrat lepší načasování. Zážitky.cz právě nyní nabízejí akční ceny pro jednotlivce i skupiny. Letenku pro jednoho zakoupíte za 3499,- Kč. Více informací naleznete zde

Autor: Zážitky.cz