Švagr Rockyho přiletěl do Prahy v pátek ráno a na letišti už na něj již čekala spousta nedočkavých fanoušků. Nikoho z nich Young neodmítl, naopak jim rozdal autogramy a také se s nimi vyfotil. I přes jeho pokročilý věk po několikahodinovém letu sršel energií a úsměvy. Setkání s příznivci mu očividně udělalo velkou radost.

Cestu sem vážil kvůli muzikálu Rocky v Kongresovém centru. „Těším se na večerní představení Rockyho, protože já i Sylvester Stallonejsme z tohoto muzikálu moc nadšení a moc se nám líbí,“ řekl nadšeně Blesku a dokonce prozradil, jaký má k naší zemi vztah.

„O českém národu jsem slyšel, že si hodně vytrpěl, ale je velmi silný a nezlomný. Všichni kamarádi mi říkali, jak moc jsou Češi fajn,“ nechal se slyšet Burt Young, který se prý chystá navštívit i zdejší památky a kochat se krásou našeho hlavního města.

Obzvláště se pak těší zejména na české víno, pivo a ženy. „To poslední ale můžu jen pozorovat, protože jsem přiletěl se svojí mladou manželkou a ta je hodně ostrá,“ smál se filmový Paulie.

Pokud byste stáli o společnou fotku s ním či jeho podpis, máte možnost dnes od 18 v Kongresovém centru. Několik vstupenek na dnešní či zítřejší představení, kterého bude také součástí, je stále v předprodeji.

VIDEO: Do Prahy míří švagr Rockyho Paulie: Hollywoodský herec Burt Young!

Video
Video se připravuje ...

Do Prahy míří švagr Rockyho Paulie: Hollywoodský herec Burt Young! 

Fotogalerie
31 fotografií