„S managementem Natalie jsme se dohodli, že se akce v Brně neuskuteční. Mrzí nás to. Raději bychom měli plný klub těšících se návštěvníků,“ svěřila se Bibiána Grebeňová Šedivá ze slovenské Agentury Kvas.

Proč byl koncert v Brně zrušen? „Důvodem je nezájem. Prodalo se málo vstupenek,“ prozradil Dušan Neumann z BRC Promotion. Vstupenky přitom nebyly drahé, stály necelých tisíc korun. Fandové Natalie, kteří si lístky na její brněnský koncert zakoupili, se nemusí bát. O peníze nepřijdou.

Zakoupené vstupenky na zrušenou brněnskou akci lze využít v Trenčíně nebo v Praze. „Kdo se těchto koncertů zpěvačky účastnit nechce nebo nemůže, dostane peníze zpět od společnosti, u které vstupenku zakoupil,“ vysvětlila Grebeňová Šedivá.

V Praze tedy autorka hitů Torn, Big Mistake nebo Shiver vystoupí. Po koncertu 28. listopadu v Piano klubu v Trenčíně zazpívá vášnivá bojovnice za práva zvířat také 30. listopadu v pražském klubu SaSaZu. „Požadavky Natalie a jejího managementu jsou obvyklé. Nechtěla žádné výstřednosti,“ dodal Josef Tarkay z Agentury Kvas.