„Byl to pro mě neuvěřitelně významný rok. Myslím, že až skončí, tak si ho nechám zaznamenat někam na tělo. Což až uvidí moje máma, tak mě zabije,“ prozradila Berenika v rozhovoru pro Magazín DNES, kde také otevřeně promluvila o svém vztahu s režisérem.

My jsme se poznali, když mi bylo jednadvacet. Chodili jsme spolu, pak jsme měli asi rok a půl rozchodovou fázi, vrátili jsme se k sobě a v roce 2016 se vzali.“ Už tehdy věděla, že leze do chomoutu s rozvedeným otcem dvou dětí a nebála se toho. „Já nemám strach. Jdu do věcí tak, jak v životě přicházejí.“

V tom, že je její muž starší, ale překážku neviděla, spíše naopak. „Myslela jsem si, že je výhodou, když má žena staršího muže. Že takový ví, co chce, je samostatný, sebevědomý. Celá tato představa se mi totálně zbořila,“ popsala své zklamání herečka s tím, že to byl právě Čechák, kdo přišel s radikálním řezem. „Když se dospělý rozvedený muž se dvěma dětmi rozhodne, že si mě vezme, a po roce a půl se rozhodne, že už mě nechce, tak je to takové... No, člověk to nečeká,“ doplnila.

Právě proto pro ni zřejmě bylo tak těžké vše přijmout s klidem. Jak sama uznává, měla pořádný vztek, což jí drželo nad vodou. S manželem se prý rozhodně nerozešli jako přátelé, jak s oblibou říkají jiné známé osobnosti. „Asi to možné je, ale u nás to tak nebylo,“ krčí rameny představitelka titulní role v muzikálu Studia DVA Šíleně smutná princezna.

I když přišla o iluze, klidně by se jednou znovu vdala. „Pro mě je svatba jakýsi ideál. A ten si vzít nenechám. Manželství je pro mě posvátná věc. Když funguje, je to krásné,“ prozradila s tím, že si ale bude chlapy vybírat trochu v jiných vodách. „Rozhodně to není tak, že bych si říkala, že už si nikdy nenajdu chlapa nebo že musí být takový a takový. Spíše si říkám, že už si dám pozor, abych sama sebe neobelhávala. Abych se nedostávala do situací, které jsem si sice vysnila, ale ve skutečnosti takové nemusejí být,“ vysvětlovala Kohoutová.

O novém partnerovi již zřejmě přinejmenším přemýšlí. „Například si už nemyslím, že je pro vztah lepší, když je muž starší. Mladí kluci mají úplně jinou energii. Teď mám pocit, že potřebuju někoho, kdo je stejně starý jako já nebo mladší. Už nechci mít žádného guru. Zjistila jsem, že jediný guru jsem pro sebe já sama,“ přehodnotila své priority herečka.

VIDEO: Berenika vždy ráda cestovala a poslední dobou čím dál víc. Na jednu cestu s ní jela místo manžela kamarádka. Proč?

Video
Video se připravuje ...

Berenika Kohoutová se brzy chystá do Ameriky za svou kamarádkou Tereza Kovářová

Během Tváře se hodně bavila například s Janem Kopečným (28), jenže ten je zadaný. Bude se tak muset asi porozhlédnout jinde. I když možná už si vybrat stihla, jelikož na sociální síť nedávno umístila intimní fotku z ložnice, na níž je zachycen muž, kterému není úplně vidět do obličeje. Mohlo by se jednat o nového milence, ale možná brunetka jen mátla veřejnost a sdílela starší fotku ještě s manželem.

Fotogalerie
68 fotografií