Tehdy ještě ženatý kapitán Sparty si začal s Vlaďkou Erbovou a jejich vztah byl veřejným tajemstvím. Řepkova tehdejší manželka Renáta zřejmě něco tušila, a tak si na záletného manžela políčila. A v herně, kam fotbalista chodil, ho načapala s Erbovou po boku!

„Myslím, že mě tehdy udal někdo z hostů. Bylo mi to strašně nepříjemné, ohromná ostuda. Renata je chytrá ženská, takže si tu hernu našla a poptala se tam. Měla informace i od fotografů, kteří tam na mě taky čekávali. Podle zákona se uvnitř heren a kasin fotit nesmí, ale když si paparazzi sedl vedle mě a hrál u automatu taky, tak co já věděl, že si mě pod rukou fotí. Zapírání nemělo cenu a já musel Renatě říct pravdu. Bylo to velké faux pas. Tvrdý incident. Hádaly se tam a vjely si do vlasů, já mezi nimi a uklidňoval je. Všichni na to koukali. No něco strašného,“ přiznal otevřeně Tomáš.

Renata pak odešla a rozbila mi zadní sklo u auta, když mi tam hodila cihlu. Erbové zase dcera pomalovala auto kosočtverci. Přijel jsem pak domů a Renata mě definitivně vyhodila,“ dodává Řepka. Pak už věci nabraly rychlý spád. Milenci vztah přiznali, přišlo těhotenství, svatba a rozvod. Ale i o tom všem se v knize píše.

VIDEO: Kristelová představila Řepku rodičům, bude hrát fotbal na vesnici!

Video
Video se připravuje ...

Kristelová představila Řepku rodičům, bude hrát fotbal na vesnici! Markéta Reinischová, Jan Jedlička

Fotogalerie
23 fotografií

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Řepka: Dcera mě seznámila s novým přítelem, bát se mě nemusí! Markéta Reinischová, Lukáš Červený