Slováček, který spolupracoval na novém CD sopranistky Markéty Fassati (34), za svobodna Mátlové, nemohl chybět ani na křtu desky. Jak je v poslední době jeho zvykem, doprovod mu dělala výtvarnice Lucie Gelemová.

Byli spolu, ovšem skoro jako by nebyli. Nejprve saxofonista na akci vystupoval, a tak je logické, že neměl na svou lásku tolik času. Ovšem ani poté za ní zrovna nespěchal. Raději pózoval se svou kolegyní, kterou navíc i objal. Poté se kochal půvaby další mladé blondýnky, s níž se nechal vyfotit a jemně ji sevřel kolem boku.

Gelemové asi jeho chování moc nevadilo, protože byla zabraná do rozhovoru s někým jiným a vypadala, že se dobře baví. Nakonec se k ní Felix přece jen připojil a posléze spolu i odcházeli. Během večera spolu ale moc času nestrávili, jednu chvíli Slováček dokonce osamoceně postával u okna a tvářil se, jako by mu něco vrtalo v hlavě.

Skoro se zdálo, že by nejraději byl doma a sám. Podobně se nedávno choval i na pohřbu kolegy Karla Štědrého (†80), kdy se stranil všech přátel ve smuteční síni a raději obřad sledoval shora z kúru. Tam byl ale bez doprovodu a potřeboval se možná sám vypořádat se svým smutkem.

VIDEO:  Felix Slováček: Přirozená krása je fantastická, ale vždy je co vylepšit

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček: Přirozená krása je fantastická, ale vždy je co vylepšit Adam Balažovič

 

Fotogalerie
68 fotografií