Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Psi uvázaní na opuštěném místě čekali na smrt: Lidé vypátrali majitele na Facebooku

Autor: dce - 
22. listopadu 2017
12:08

Dva psy někdo přivázal v Chomutově ke konstrukci horkovzdušného potrubí a zanechal je v zimě svému osudu. Kdyby je nenašla náhodná kolemjdoucí, už s nimi mohl být amen. Po majiteli zatím pátrá policie, lidem na sociálních sítích se ho už ale patrně podařilo najít.

Dva křížence našla u konstrukce horkovzdušného potrubí přivázané náhodná kolemjdoucí v neděli v Chomutově. „Oznamovatelka čekala na místě a doufala, že se ke psům někdo přihlásí, a strážníci se po příjezdu také snažili dohledat majitele, ale bohužel bez výsledku,“ uvedl mluvčí městské policie na Facebooku.

Bohužel ani strážníkům se majitele nepodařilo najít, a tak zvířata putovala do útulku. Případ si převzala policie. „Věc prošetřujeme, majitele se zatím nepodařilo vypátrat,“ řekla Blesku mluvčí Marie Pivková. Právní klasifikace se bude odvíjet od okolností případu.

Celá věc ovšem rozlítila mnoho milovníků zvířat na Facebooku a během pár hodin se jim domnělého majitele podařilo najít. Muž z Chomutova si totiž z profilu nesmazal veřejné fotografie, na kterých má stejné psy, dokonce i se stejným obojkem, s jakým byl jeden z nich nalezen u potrubí.

Informace o majiteli, jehož jméno lidé zveřejnili pod fotografiemi psů, městská policie předala již v úterý státní policii. „Přivázala bych ho za městem a nechala zmrznout, to je hnus,“ komentovala věc paní Miloslava.

0707 ( 23. listopadu 2017 08:59 )

Lidi jsou hnusná hovada! Jak ti chudáci věrní k tomu příjdou? Ze začátku leží na posteli a pak příjde čas na jejich opuštění a tichou bolestnou smrt? PROČ? Jak jen tohle ty lidské zrůdy mohou dokázat?????? Je 100 způsobů, jak věrnému příteli zajistit nový domov!!!!!

iFender ( 23. listopadu 2017 07:15 )

„Přivázala bych ho za městem a nechala zmrznout, to je hnus,“ komentovala věc paní Miloslava.Tak proc uz ho tam nekdo neprivazal?

Analgranny ( 22. listopadu 2017 22:43 )

Škoda, že to potrubí pořádně netopilo, kdyby se ugrilovali, mohla bejt ještě sranda

verka1 ( 22. listopadu 2017 20:55 )

jaký měl důvod tam uvázat pejsky? Po vánocích bude ještě víc takových případů. Chudáci pejsci.

naidka ( 22. listopadu 2017 20:21 )

To si piš že je. Vůbec nejhorší jsou smutné zvířecí příběhy, které se skutečně staly. Ty jsou přímo noční můra.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání