Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pod obraz opilí rodiče slavili šestinedělí: Polonahé miminko otec vyklopil z kočárku

Pod obraz opilí rodiče slavili šestinedělí: Polonahé miminko otec vyklopil z kočárku. (Ilustrační foto)
Pod obraz opilí rodiče slavili šestinedělí: Polonahé miminko otec vyklopil z kočárku. (Ilustrační foto)  (Autor: Ilustrační foto -profimedia.cz/SCOM)
Autor: dce - 
21. listopadu 2017
17:57

Skutečně šokující případ řeší policisté na Královéhradecku. Pod obraz opilí rodiče slavili šestinedělí i s miminkem. Otec nejprve převrhl kočárek s dítětem, matka se s miminkem v náručí později potácela ulicí. Celou věc komentovali slovy, že je to normální.

Případ policii v sobotu 18. listopadu nahlásila řidička taxislužby. Opilý pár s kočárkem s miminkem si u ní totiž objednal odvoz, ona se ale obávala o život dítěte v rukou nezodpovědných rodičů.

Ženu s polonahým miminkem našli policisté stát před hospodou. „Na dotaz, proč je s tak malým dítětem v hospodě, odpověděla, že je to normální, že nedělá nic špatného. Ji i jejího přítele podrobili dechové zkoušce. U 39letého muže byl výsledek 1,6 promile, u 31leté ženy téměř 1,7 promile alkoholu v dechu,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Otec pak při hledání dětské lahve převrhl kočárek i s miminkem, které spadlo z výšky asi 30 cm na zem. „Na místo byla přivolána záchranná služba, která dítě i s matkou převezla na vyšetření. Naštěstí se dítě nezranilo a mohlo být předáno přivolané babičce,“ doplnila Kormošová.

Druhý den byli rodiče pozvání k podání vysvětlení na policii, ani tehdy ale neprojevili kapku studu. „Do protokolu uvedli, že šli do hospody se známými poprvé po šesti týdnech od porodu, že dítě je krmeno umělou výživou, tak proč by si nemohli dát nějaký alkohol,“ popsala mluvčí.

Rodiče tvrdili, že si na cestu domů zavolali taxík, ale jednomu nešel otevřít kufr, kam by dali kočárek, a na druhý čekali příliš dlouho. Doma chtěli být údajně už v osm hodin.

„Žena si v restauraci dala sedmičku vína, muž několik piv a panáka tvrdého alkoholu.
Policisté případ prověřují jako trestný čin ohrožování výchovy dítěte, za což hrozí až dva roky vězení,“ dodala mluvčí.

jany ( 21. listopadu 2017 19:52 )

brrrrr

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání