Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Policie pátrá po Leonce a Veronice z Děčína: Zmizely už v neděli

Autor: ČTK - 
20. listopadu 2017
12:11

Policisté pátrají po dvou nezletilých dívkách z Děčína, odešly v neděli po poledni z domova a nepodaly o sobě žádnou zprávu. Jejich mobilní telefony jsou nedostupné. Podle zjištěných informací jely vlakem do Liberce.

Dívky by měly být spolu. "Policisté prověřují známá místa, zdravotnická zařízení a oslovují osoby, které k dívkám mají nějaký vztah. Zatím bez výsledku," uvedla děčínská policejní mluvčí Petra Trypesová. Podle zjištěných informací dívky v neděli v 18:45 nastoupily do vlaku ve stanici Děčín hlavní nádraží a jely do Liberce.

"Moje strašně chytrá sestřenka Leona Charvátová se včera s kamarádkou rozhodla zdrhnout z baráku, je jí 14 let a udělala si výlet z Děčína do Liberce. Od včerejška ji všichni hledají, prosím, kdybyste ji někdo viděl, tak dejte vědět. Děkuji, všichni jsme už zoufalý," napsala na Facebooku Leony sestřenice Monika.

Veronice Jansové je šestnáct let, v době odchodu z domova na sobě měla zelenou, delší zimní bundu s kapucí a kožíškem, modré roztrhané džíny a černé kotníkové boty. Dívka je vysoká zhruba 170 centimetrů a má dlouhé rovné hnědé vlasy.

Mladší Leona Charvátová je ročník narození 2003. Při odchodu na sobě měla hnědou zimní bundu do pasu, černé legíny s bílým nápisem na boku, hnědé boty tzv. traktory, v pravém uchu má tři náušnice, v levém dvě náušnice, na zubech rovnátka. Dívka měří zhruba 164 centimetrů, je hubená a má plavé delší vlasy.

Pokud někdo má informace k hledaným dívkám, může kontaktovat policisty na nejbližší policejní služebně či na tísňové lince 158.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání