Nehoda se stala kolem jedné hodiny v noci na silnici druhé třídy spojující Jihomoravský a Zlínský kraj. „Volkswagen Golf vyjel narazil do stromu z dosud nezjištěných příčin,“ uvedl mluvčí policie Vladislav Malcharczik.

Kvůli nehodě byla doprava v místě omezena celých 5 hodin. „Plně zprůjezdněna byla silnice až v šest ráno. Škoda na autě činí 50 tisíc korun, nikdo jiný s mladíkem v autě necestoval,“ doplnil mluvčí policie.

Nedaleko noční nehody tragicky zahynul před 13 lety Ondřej Voříšek z 1.FC Slovácko, svého času nejmladší prvoligový fotbalista (18). Letos ve Zlínském kraji zemřelo na silnicích 26 lidí, z toho osm na Uherskohradišťsku. Loni v kraji za celý rok zahynulo při dopravních nehodách 27 lidí.

Přibližně 10 kilometrů od včerejší tragédie se stala dosud největší dopravní tragédie letošního roku v Jihomoravském kraji. U Vnorov vyhasly 4 lidské životy.

Video
Video se připravuje ...

Na tomto místě mezi Vnorovy a Strážnicí vyhasly v neděli po 13. hodině po čelním střetu dvou aut čtyři lidské životy. Silnice 1/55 zůstala čtyři a půl hodiny zcela uzavřená Zdeněk Matyáš