Sexbomba Alice Bendová se stala novou moderátorkou bulvárního pořadu s rozhovory s celebritami a reportážemi z jejich života. Výčitky ale necítí, i když uvádění přebrala kolegyni Kristelové. „Je to profese. Mně se to líbilo a jsem ráda, že to nabídli mně,“ uvedla pro web Super.cz. „Kačka by udělala to samé. Když bych to nevzala já, vzal by to někdo jiný, " doplnila.

„Dívám se na to jako každý jiný člověk, který by byl oslovený do pořadu, ze kterého bych já byla odsunuta, odejita. Pokud by se ten pořad někomu líbil, tak by to přijal," vysvětlovala Alice, která už dříve na Barrandově vystřídala Aleše Cibulku (40) na postu moderátora Můžu dál?.

Herečka, která se pyšní bujným silikonovým poprsím, pak také odmítla jakékoliv dohady o tom, že by mezi ní a Kateřinou měla panovat nějaká nevraživost. „S Kačkou se známe poměrně dobře, nemáme spolu jediný problém,“ prozradila pro Super.cz jedna z hvězd nového snímku podle předlohy Haliny Pawlowské (62) Zoufalé ženy dělají zoufalé věci.

Kolem výměny moderátorek Paparazzi je stále řada otazníků. Nejprve se objevily spekulace, že Kristelová dostala výpověď. Ta se proti těmto tvrzením ale ohradila v dlouhém statusu na sociální síti a uvedla, že si sama potřebuje na čas odpočinout a věnovat se rodinnému životu.

Vzhledem k tomu, že zmínila i to, že by si ráda dopřála šestinedělí, rozvířila tím také dohady, jestli náhodou není těhotná. Zatím má totiž jen sedmiletou dceru Claudii, delší dobu už však žije s Tomášem Řepkou (43). „Nechci se k tomu vyjadřovat,“ odpověděla jen stroze pro Blesk.cz na dotaz, zda si s ním již nepořídila společného potomka.

Samotná televize nejprve kolem jejího odchodu trochu mlžila. „Každý pořad má svůj vývoj a s ním někdy přichází i změna moderátora. Spolupráci s Kateřinou Kristelovou na jiných formátech nyní zvažujeme," napsala tisková mluvčí TV Barrandov.

Posléze připojil své vyjádření k věci také generální ředitel Barrandova a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media. „Kateřina Kristelová patří mezi tváře televize Barrandov, na čemž nehodlám nic měnit,“ uvedl Jaromír Soukup a naznačil, že v přípravě je nový pořad se známou blondýnkou. „Přesný termín vysílání oznámíme s dostatečným předstihem,“ dodal.

VIDEO: Kristelové nyní přidělává starosti i její exmanžel Tůma, který je nezvěstný a pátrá po něm Interpol

Fotogalerie
60 fotografií