„Dobrá hospoda je nejen ta, kam přijdete a mají dobrého utopence, ale musí vám tam chutnat hlavně pivo. Dobré pivo a výčepní jsou totiž základem dobré atmosféry hospody. Myslím, že sociální sítě nemůžou posezení s přáteli u pivka nahradit. Člověk je přece tvor společenský. A to už je pádný důvod, proč do hospody zajít,“ říká Pavel Zítek, sládek pivovaru Gambrinus. A pokud byste ještě váhali, tak tady máte deset důvodů, proč u piva nesedět doma...
1. Výčepní je vždycky v dobré náladě, má uklizeno a nachlazeno. Bez řečí
2. Nejlepšího kámoše v obyváku většinou nepotkáte
3. Protože váš oblíbený tým včera vyhrál... remizoval...ehm, dobře, tak prohrál… ale debata nad pivem je vždycky nejlepší elektronická tužka
4. Spálíte kalorie – i cesta do hospody je přeci procházka
5. Kdo by chtěl riskovat tenisový loket z věčného otvírání lahváčů
6. Výčepnímu nevadí, když přijdete pozdě a táhne z vás pivo
7. Čepované dobré pivo. Nachlazené!
8. Co myslíte, že dneska dávají? Hokej, nebo Růžovku?
9. Už vám někdy na bar zaklepali jehovisti?
10. A jak řekl o pivu strýc Pepin ve filmu Postřižiny: „Vaše podlomené zdraví pivo upevní a spraví!“